ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

video Τί απάντησε ο δήμαρχος Κορινθίων για το 12ο δημοτικό σχολείο

0

Στο 12ο δημοτικό σχολείο βρέθηκε πριν απο λίγο ο δήμαρχος Κορινθίων μαζί με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Πούρο, ο οποίος τοποθετήθηκε για το τι ακριβώς συμβαίνει εκεί και γιατί το σχολείο παρουσιάζει αυτή την κατάσταση.

Συνομίλησε και ενημέρωσε δια ζώσης τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για τις ενέργειες που έχουν γίνει στην κατεύθυνση εντοπισμού, καταγραφής, πρώτης παρέμβασης και συνολικής αντιμετώπισης του προβλήματος με την εγκατάσταση του εργολάβου την προσεχή Τρίτη.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε πως η εικόνα που καταγράφεται σήμερα και διακινήθηκε ευρέως στο διαδίκτυο αποτελεί αποτέλεσμα της παρέμβασης της τεχνικής υπηρεσίας η οποία απομάκρυνε τα σαθρά σημεία προκειμένου να εντοπίσει το πρόβλημα και να το αντιμετωπίσει αποτελεσματικά. 

Η ίδια υπεύθυνη ενημέρωση έγινε και στα Μέσα Επικοινωνίας που βρίσκονταν στο χώρο. Απο πλευράς σχολείου το παρών έδωσε ο αναπληρωτής διευθυντής.

Όλοι συνηγόρησαν πως κοινός στόχος είναι η ασφάλεια των μαθητών και οι ενέργειες όλων αυτόν τον στόχο υπηρετούν.

Δείτε το βίντεο…

(VIDEO) Πανελλήνιες διαστάσεις για το 12ο δημοτικό σχολείο – το viral σχόλιο του Τσελέντη – τί απαντούν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου

Previous article

Τα αναψυκτικά της Pepsi «επιστρέφουν» στην Ελλάδα – Στο Λουτράκι θα γίνεται η παραγωγή

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.