ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η τριδυμία ακύρωσε την γιορτή των Σαρακατσαναίων

0

Η υγειονομική κρίση και το κοκτέιλ της τριδυμίας (covid, RSV, γρίπη) οδήγησε τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου στην απόφαση να ματαιώσει την προγραμματισμένη εκδήλωση Βασιλόκλουρα Μπουκβάλα 2023, που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιανουαρίου.

Αγαπητοί φίλοι,

είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την απόφασή μας για ματαίωση της εκδήλωσής μας Βασιλόκλουρα – Μπουκβάλα 2023, στις 14-15 Ιανουαρίου 2023. Οι λόγοι αυτής της ματαίωσης οφείλονται στην επιδείνωση της έξαρσης των ιώσεων – ειδικά αυτή την εποχή – και στην εκπεφρασμένη επιφυλακτικότητα για συγχρωτισμό που αυτή έχει προξενήσει, ιδιαίτερα στην περιοχή της Κορινθίας – Πελοποννήσου.

Ο Σύλλογός μας, σε συνεννόηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την διασφάλιση της υγείας και της προστασίας των μελών, των φίλων του, αλλά και των χορευτικών των Συλλόγων, πήρε αυτή την δύσκολη απόφαση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας

Καλή χρονιά σε όλους!

Ξεκίνησε να ρίχνει «καμπάνες» στα σχολεία η Πυροσβεστική για ελλιπή πυρασφάλεια –Τεράστιοι οι κίνδυνοι από την τραγική κατάσταση που επικρατεί

Previous article

Οι παρεμβάσεις ΕΛΜΕ και Ψυχογιού έφεραν την ανάκληση του εγγράφου της Ασφάλειας Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.