ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

“Μούσκεμα” τα έκανε ο Σταματόπουλος – έκλεισε ξαφνικά τα σχολεία στις 10 το πρωί κι έκανε τους γονείς να τρέχουν

0

Τι κι αν η ΕΜΥ έβγαζε έκτακτα δελτία κακοκαιρίας; Τι κι αν η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έστελνε μηνύματα με το 112; Τι κι αν οι περισσότεροι δήμαρχοι ειδοποιούσαν από χτες ότι τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν; Για τον δήμο Σικυωνίων και τον Σπύρο Σταματόπουλο ήταν μια μέρα σαν όλες τις άλλες.

Τέλικα, η ένταση της κακοκαιρίας ανάγκασε τον Σταματόπουλο να εκδώσει άρον άρον έκτακτη ανακοίνωση, στις 10.00 το πρωί, για να ειδοποιήσει τους γονείς να τρέξουν να πάρουν τα παιδιά τους από τα σχολεία.

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Τμήμα Πολιτικής Προστασίας

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή μας, Σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, όλα τα σχολεία, οι ΒΡΕΦΙΚΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, τα ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, τα ΓΥΜΝΑΣΙΑ και τα ΛΥΚΕΙΑ του Δήμου Σικυωνίων θα λειτουργήσουν ως τις 10.00 πμ

Μάλιστα, κατά πληροφορίες, το σχετικό μέιλ έφυγε στις 9.30 το πρωί κάτι που σημαίνει ότι μέσα σε μισή ώρα οι γονείς που ήταν στην δουλειά έπρεπε να την παρατήσουν άρον άρον για να πάνε να πάρει τα παιδιά τους. Εννοείται ότι θα έπρεπε να ήταν συνδεδεμένοι με το μέιλ τους ή με το φέισμπουκ του δημάρχου που ανέβηκε η ανακοίνωση.

Όπως γίνεται αντιληπτό κάτω από το προφίλ του δημάρχου έγινε πάρτι και μερικά σχόλια είναι χαρακτηριστικά:

Ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας

Previous article

Λουτράκι: 4 ερωτηματικά για τις δημοτικές εκλογές του 2023

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.