ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι πρώτες δηλώσεις των νέων υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ και οι πρώτες αντιδράσεις των κομμένων

0

Το πρώτο κόμμα που ανακοίνωσε τα ψηφοδέλτιά του πανελλαδικά έγινε το ΠΑΣΟΚ, ανοίγοντας και επίσημα την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών. Σε ό,τι αφορά την σύνθεσή του στην Κορινθία επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που κυκλοφορούσαν για τα πέντε από τα έξι πρόσωπα, ενώ υπήρξε και μία μικρή έκπληξη για το έκτο πρόσωπο, τον κ. Δήμα, το οποίο δεν είχε ακουστεί ιδιαίτερα.

Οι έξι υποψήφιοι κατά αλφαβητική σειρά θα είναι
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΜΕΑΣ
ΓΚΙΛΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΙΑΤΡΟΣ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
ΔΗΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΤΑΓΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΦΑΡΜΑΚΗΓΚΕΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ ΠΑΣΟΚ.

Το ψηφοδέλτιο είναι ανανεωμένο κατά τα 4/6 καθώς οι κ.κ. Αγγελόπουλος, Ανδριανάκος και Δήμας, αλλά και η Κυρία Ταγαρά θα είναι πρώτη φορά υποψήφιοι. Γεωγραφικά, πάντως, φαίνεται να είναι ετεροβαρές, με δεδομένο πως υπερεκπροσωπείται ο δήμος Κορινθίων με τέσσερα πρόσωπα (Αγγελόπουλος, Γκιλίτσης, Ταγαρά, Φαρμάκη), υπάρχει εκπροσώπηση της Νεμέας (Ανδριανάκος) και του δήμου Σικυωνίων (Δημας), αλλά όχι από τα δύο άκρα της Κορινθίας (δήμου Λουτρακίου – Αγιων Θεοδώρων και Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης). Το γεγονός αυτό προκάλεσε και κάποια σχόλια, μάλιστα στο διαδίκτυο, από τον Γιάννη Σμυρνή, το όνομα του οποίου είχε επίσης ακουστεί, όπως και αυτό του Σπύρου Φράγκου, επίσης απο την Δυτική Κορινθία.

Οι ανακοινώσεις των υποψηφίων βγήκαν αμέσως στον αέρα:

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΣ

Στις επερχόμενες εθνικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ με τις θέσεις και το πρόγραμμά του απευθύνεται στους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους, τους συνταξιούχους, τους επιστήμονες, τους νέους, τους κοινωνικά αδύναμους και σε κάθε πολίτη, που αναζητά εναλλακτική πολιτική πρόταση για μια δίκαιη και προοδευτική κοινωνία.
Σ´αυτή την προσπάθεια, συστρατεύομαι ως υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Κορινθίας. Στην απόφαση αυτή με οδήγησε η προσήλωσή στις θέσεις αυτές, τις οποίες υπηρετώ διαχρονικά και η αγάπη για τον τόπο μου, την Κορινθία.
Περισσότερο όμως απ´ολα, η απόφασή μου οδηγείται από την αδήριτη ανάγκη να συνδράμω πραγματικά και έμπρακτα στην επάνοδο του ΠΑΣΟΚ στην θέση που αρμόζει ιστορικά.
Θα αγωνιστώ μ´ όλες μου τις δυνάμεις για τον σκοπό αυτό, για την ιστορική αυτή αναγέννηση του κινήματος.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Με αίσθημα ευθύνης, ευχαριστώ τον Πρόεδρο Ν. Ανδρουλάκη και την Επιτροπή Ψηφοδελτίων για την τιμή και εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και τη δυνατότητα που μου παρέχουν να συνεχίσω από την πρώτη γραμμή, ως υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας, την προσπάθεια για να αλλάξουμε τη δύσκολη σημερινή κατάσταση.

Συνεχίζω σταθερά την προσπάθεια που έκανα τα προηγούμενα χρόνια ως Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας για βρεθούν λύσεις στα προβλήματα του νομού μας.
Με συνέπεια και ρεαλισμό, θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να δυναμώσει το Κίνημά μας και να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες αλλαγές που θα βγάλουν τη Χώρα από το σημερινό αδιέξοδο, επιτρέποντας στους πολίτες να ζήσουν με αξιοπρέπεια, με δικαιώματα και δίνοντας τους τα εφόδια να δημιουργήσουν, να φτιάξουν τη ζωή τους.

Σταθερά δίπλα στους κατοίκους της Κορινθίας, τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς, τους επαγγελματίες, τους μικρομεσαίους, τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους αδύναμους.

Σταθερά δίπλα σε όλους τους πολίτες.

Σταθερά δίπλα σου.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟΣ

Το μήνυμα της Νίκης δώθηκε σήμερα απο τον Πρόεδρο μας Νίκο Ανδρουλάκη στην συνεδρίαση της της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Ο αγώνας ξεκινάει και θα μας βρεί όλους μαζί στο πλευρό του ΠΑΣΟΚ, ώστε στις επόμενες εκλογές να είμαστε πρωταγωνιστές στην προσπάθεια για μια ισχυρή Ελλάδα!

ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΑΓΑΡΑ

Προήχθη σε Ταξίαρχο ο Χαράλαμπος Τετράδης

Previous article

Η εκδήλωση Σταυρέλη: οι φωτογραφίες, τα μηνύματα, οι απουσίες και οι αντιδράσεις

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.