ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Η εκδήλωση Σταυρέλη: οι φωτογραφίες, τα μηνύματα, οι απουσίες και οι αντιδράσεις

0

Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης Πνοη Δημιουργίας του Νίκου Σταυρέλη έδωσε μπόλικο παρασκήνιο, αλλά αποκάλυψε και μια σειρά απο ειδήσεις τις οποίες πιθανόν θα δούμε να αποκαλύπτονται αργότερα.

Το ότι η αίθουσα γέμισε ήταν μάλλον αναμενόμενο. Η δυναμική της παράταξης είναι δεδομένη, όπως επίσης και το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έχει καταφέρει να συσπειρώσει γύρω του όλους όσοι στέκονται απέναντι από τον σημερινό δήμαρχο, ανεξαρτήτως κομματικής επιλογής.

Και αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό. Χρειάστηκε να περάσουν 200 χρόνια από την σύσταση του ελληνικού κράτους για να δούμε πως οι δημοτικές εκλογές δεν (πρέπει να) αποτελούν πεδίο κομματικού ανταγωνισμού. Έτσι την Κυριακή είδαμε στην εκδήλωση αυτή πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς χώρους, οι οποίοι υπό άλλες προϋποθέσεις και πριν από μερικά μόλις χρόνια, δεν θα μπορούσαν να σταθούν ούτε περπατώντας στο ίδιο πεζοδρόμιο.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Χρήστος Κορδώσης και περιελάμβανε τον ίδιο μαζί με τον Βασίλη Μπαλάφα, τον Σωτήρη Παπαδημητρίου και (εδώ είναι η έκπληξη) τον Χρήστο Μελέτη ήταν αυτή που προξένησε μεγάλη έκπληξη και συζητήσεις. Διότι μιλάμε για τρεις εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους: Κορδώσης (παράταξη Καλλίρη), Παπαδημητρίου (παράταξη Νανόπουλου) και Μελέτης (παράταξη Πνευματικού) με έναν ακόμα υποψήφιο σύμβουλο της Συμμαχία Πολιτών το 2019. Αν θα είναι όλοι μαζί κάτω από την στέγη της Πνοής Δημιουργίας είναι κάτι που θα επιβεβαιωθεί, μάλλον σύντομα. Γιατί το μήνυμα που έστειλε ο κ. Κορδώσης είναι σαφές: “ο κύβος ερρίφθη”.

Το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε μάλιστα και την ενόχληση του στενού συνεργάτη του δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου, ο οποίος σχολίασε την παρουσία και πιθανή συνεργασία Σταυρέλη – Κορδώση γράφοντας στο facebook: Υπήρξα υποψήφιος Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κορινθίας. Αν με δείτε υποψήφιο σε συνδιασμό που θα στηρίζεται από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ πως θα με χαρακτηριζατε; Σας ακούω με προσοχή!

Ο ίδιος ο Βασίλης Νανόπουλος, πάντως, δεν φαίνεται να ανησυχεί, αφού άλλωστε και η δική του εκήλωση σε επίπεδο εντυπώσεων είχε επιτυχία. Πλέον, περισσότερο στρέφει την προσοχή του σε δύο σημεία. Στην ανακοίνωση του νέου κύκλου προσώπων που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του στις εκλογές, αλλά και στην διαχείριση των συνεργατών του (αντιδημάρχων και προέδρων νομικών προσώπων). Η χρονική περίοδος κατά την οποία οφείλουν να απαντήσουν λήγει την ερχόμενη Κυριακή και από την Δευτέρα θα ηχήσουν οι …καμπάνες.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ JENNYS WORLD

Οι πρώτες δηλώσεις των νέων υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ και οι πρώτες αντιδράσεις των κομμένων

Previous article

Ένα σχολείο στην Πάτρα στάζει και οι δάσκαλοι μαζεύουν το νερό με λεκάνες!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.