ΚΑΙΡΟΣ

Ξεκίνησε η πιο παγωμένη εβδομάδα του φετινού χειμώνα – Πως θα είναι ο καιρός μέχρι την Παρασκευή

0

Με κύριο χαρακτηριστικό το πολύ κρύο ξεκίνησε σήμερα η πιο παγωμένη εβδομάδα του φετινού χειμώνα. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr και με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι αυτή την στιγμή, μέχρι και την Παρασκευή η υψηλότερη θερμοκρασία που θα δούμε στην παραλιακή ζώνη της Κορινθίας θα είναι 6 βαθμοί την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ η αίσθηση που θα έχει καθένας που κυκλοφορεί είναι πως η θερμοκρασία είναι “υπό το μηδέν”.

Σε ό,τι αφορά τα άλλα καιρικά δεδομένα θα υπάρχει ποικιλία, αφού θα υπάρχουν μέρες με βροχή, με ηλιοφάνεια, με συννεφιά, αλλά και χιονόνερο. ι άνεμοι, πάντως θα είναι ενισχυμένοι βοριάδες από 3 έως πέντε μποφόρ για όλη την εβδομάδα.

Ειδικότερα για σήμερα και για όλη την παραλιακή ζώνη της Κορινθίας, από το Λουτράκι μέχρι το Ξυλόκαστρο, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 5 βαθμούς με ανέμους που θα φτάσουν και τα έξι μποφόρ το απόγευμα, ενώ θα υπάρξει εναλλαγή συννεφιάς και χιονόνερου. Αύριο, Δευτέρα, η κατάσταση θα είναι ακόμα πιο δύσκολη αφού η θερμοκρασία θα πέσει κι άλλο και θα κυμανθεί από -1 το πρωί έως 4 βαθμούς το μεσημέρι, οπότε και θα αρχίσει να ξαναπέφτει.

Στα ορεινά (Τρίκαλα και Φενεός) και ημιορεινά (Κρυονέρι και Νεμέα), η κατάσταση αναμένεται ακόμα πιο δύσκολη, καθώς σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας η θερμοκρασία θα είναι σταθερά υπό το μηδέν (στα Τρίκαλα θα φτάσει ακόμα και τους -10 σε κάποιες περιπτώσεις), ενώ τις περισσότερες μέρες θα χιονίζει.

Αποζημίωση άνω των 10 εκατ. δολαρίων στον άνθρωπο που καταδικάστηκε εσφαλμένα ως δολοφόνος του Malcom X

Previous article

Πρωινές αντανακλάσεις στην παραλία Βραχατίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΚΑΙΡΟΣ