ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τέλος ο Κιάσσος από τον ΠΑΣ Κόρινθος!

0

Στην διακοπή της συνεργασίας της ομάδας με τον Κώστα Κιάσσο προχώρησε ο ΠΑΣ Κόρινθος μετά την χτεσινή ισοπαλία με τον Κύψελο. Κύρια αιτία ήταν το γεγονός πως η ομάδα του ΠΑΣ στα τέσσερα ντέρμπι με τους συνδιεκδικητές του τίτλου έχει κερδίσει μόνο ένα, παρά το γεγονός πως η ομάδα έχει πολλαπλάσιο μπάτζετ και παίκτες με εμπειρία και από τις μεγάλες κατηγορίες.

Μετά τον άτυχο σημερινό αγώνα του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ απέναντι στην ηρωική ομάδα του ΠΑΣ Κύψελος – μια ομάδα που αποτελείται μόνο από Κορίνθιους νεαρούς παίχτες και με budget το 1/5 της ομάδας της Κορίνθου, το Δ/Σ υπό την προεδρία του κ. Αλεξίου Κούγια αποφάσισε ομόφωνα την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Κων/νο Κιάσσο”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μεγάλο ρόλο στην απόφαση αυτή αποτέλεσε το γεγονός ότι σε τέσσερα ντέρμπι με τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα (δυο ματς με τον Κύψελο, ένα με τον ΑΟ Λουτρακίου και ένα με τον Πέλοπα Κιάτου) ο ΠΑΣ Κορινθος ο οποίος έχει σα μοναδικό στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική, κέρδισε μόνο τη δυσαρέσκεια των χιλιάδων οπαδών του ΠΑΣ Κόρινθος, τόσο για τις κακές εμφανίσεις όσο και για τις κακές επιλογές ως προς τη διάταξη των παιχτών.

Το Δ/Σ θέλει να ευχαριστήσει με τα πιο θερμά λόγια τον κ. Κων/νο Κιάσσο, ο οποίος ανεξαρτήτως των άτυχων αποτελεσμάτων, ανέλαβε την ιστορική μας ομάδα χωρίς έστω έναν ποδοσφαιριστή και χωρίς όργανα προπονήσεως ξεκινώντας από το μηδέν και φτάνοντας σήμερα στην πρώτη θέση, με 4 βαθμούς από τον δεύτερο και 6 από τον τρίτο.

Του ευχόμαστε κάθε ευτυχία στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή!

Κύψελος, Λουτράκι και Πέλοπας έχασαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο ΠΑΣ Κόρινθος

Previous article

Νανόπουλος: γιατί δεν έκλεισα τα σχολεία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.