ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Νανόπουλος: γιατί δεν έκλεισα τα σχολεία

0

Δικαιωμένος αισθάνεται ο Βασίλης Νανόπουλος για το γεγονός ότι δεν έκλεισε τα σχολεία στον δήμο Κορινθίων, μετά την σημερινή εξέλιξη του καιρού και την ηλιόλουστη μέρα, παρά το κρύο. Σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που έδωσε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης εξήγησε γιατί πήρε την απόφαση αυτή, υποστηρίζοντας ότι, δεν ήταν μια εύκολη απόφαση και την έλαβε αφού πρώτα ήρθε σε επικοινωνία με το υπουργείο Παιδείας.

“Ο νομός δεν ήταν ανάμεσα στους νομούς που είχαν ακραία καιρικά φαινόμενα ούτε είχαν τεθεί σε συναγερμό από την Πολιτική Προστασία”, είπε ο κ. Νανόπουλος και συνέχισε: “Αν και ήταν σε ετοιμότητα ο μηχανισμός του δήμου για την περίπτωση που θα χιονίσει, ξέραμε ότι αυτό ήταν πολύ μικρή πιθανότητα. Παράλληλα είχαμε φροντίσει να είναι αναμμένα τα καλοριφέρ στα σχολεία δύο ώρες πριν πάνε τα παιδιά στο σχολείο, έτσι ώστε να βρεθούν σε ζεστό περιβάλλον…”.

Όπως εξήγησε ο κ. Νανόπουλος θα πρέπει να λαμβάνεται υπ όψιν και το ζήτημα των εργαζόμενων γονέων: “Αν έκλειναν χωρίς λόγο οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα είχαμε πρόβλημα με τις εργαζόμενες μητέρες…”.

Απο εκεί και πέρα ο κ. Νανόπουλος κατέληξε πως το φαινόμενο της κακοκαιρίας είναι σε εξέλιξη και αν οι μετεωρολογικές συνθήκες το επιβάλλουν, θα ενημερωθεί σχετικά η τοπική κοινωνία και η εκπαιδευτική κοινότητα…

Τέλος ο Κιάσσος από τον ΠΑΣ Κόρινθος!

Previous article

Ανεβάζει τις εκλογικές ταχύτητες ο Αννίβας -Οι μεταγραφές, οι νέοι υποψήφιοι και η γυναίκα που ξαναμπαίνει στην μάχη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.