ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Ανεβάζει τις εκλογικές ταχύτητες ο Αννίβας -Οι μεταγραφές, οι νέοι υποψήφιοι και η γυναίκα που ξαναμπαίνει στην μάχη

0

Σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες εκλογικούς αγώνες φαίνεται να εξελίσσεται ο δήμος Βέλου Βόχας. Αρκετοί και διαφορετικοί οι υποψήφιοι προοιωνίζουν μια ξεχωριστή εκλογική μάχη.
Όλα δείχνουν πως ο δήμαρχος Α. Παπακυριάκος εξακολουθεί να είναι ο βασικός παίκτης των εκλογών, επιδιώκοντας να διατηρήσει την πολυφωνία του συνδυασμού του και το χαμηλό ρεαλιστικό προφίλ του έμπειρου αυτοδιοικητικού που εμπιστεύονται οι δημότες.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έχει μπει πολύ δυνατά στον προεκλογικό αγώνα και μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν το ψηφοδέλτιό του να εμπλουτίζεται με δυνατά ονόματα της περιοχής και μάλιστα από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, επιθυμώντας εμπράκτως να δείξει πως τυγχάνει μεγάλης αποδοχής από όλους τους πολιτικούς χώρους .

Μια γυναίκα επιχειρηματίας που είχε ασχοληθεί παλαιότερα με την αυτοδιοίκηση μάθαμε πως ενεργοποιείται ξανά και μπαίνει στην μάχη υπέρ του Αννίβα Παπακυριάκου.

Εκείνο που κάνει εντύπωση επίσης είναι οι πληροφορίες για την εισροή υποψηφίων που στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιοι σύμβουλοι απέναντι στον δήμαρχο και τώρα τον πλαισιώνουν, γεγονός που δείχνει ,εάν αυτό αληθεύει, πως εξακολουθεί και είναι ο αυτοδιοικητικός με την μεγάλη επιρροή στην τοπική κοινωνία.

ΠΗΓΗ: JENNYS WORLD

Νανόπουλος: γιατί δεν έκλεισα τα σχολεία

Previous article

Ξεκινούν αύριο τα μαθήματα του Κέντρου Δια βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ) του Δήμου Βέλου Βόχας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.