ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ – ΒΟΧΑΣ: Με τον Τρωγάδη υποψήφια η Ελευθερία Παπαλέκκα

0

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βασίλη Τρωγάδη, «Δημοτική Αλλαγή», θα είναι η φαρμακοποιός, Ελευθερία Παπαλέκα, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

«Από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι την περίοδο της εφηβείας, της νιότης αλλά και όταν πια έγινα μητέρα δύο πανέμορφων πλασμάτων, θυμάμαι τον εαυτό μου να τριγυρίζει σε αυτόν τον τόπο. Κυρίως όμως, με θυμάμαι να ονειρεύομαι τρόπους για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος. Για να γίνει ένα μέρος που πέραν της φυσικής του ομορφιάς, έχει να επιδείξει καινοτόμες και ουσιαστικές λύσεις για όλα όσα απασχολούν τους δημότες και τις δημότισσες του», αναφέρει χαρακτηριστικά η κυρία Παπαλέκα, σε άρθρο που συνοδεύει την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της.

Τονίζει πως, η επόμενη μέρα του Δήμου Βέλου-Βόχας, μπορεί και πρέπει «να χαρακτηρίζεται από ανάπτυξη, πρόοδο και έργα ουσίας, βασισμένα στα πραγματικά “θέλω” των συνδημοτών και συνδημοτισσών μας», σημειώνοντας επίσης πως: «Η επόμενη μέρα για τον Δήμο μας μπορεί και πρέπει επίσης, να βρει τις γυναίκες πρωταγωνίστριες σε καίριες θέσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, να βρει τις εργαζόμενες μητέρες να αντιμετωπίζονται με ισότητα και δικαιοσύνη στην ανάληψη σημαντικών καθηκόντων».

«Η αγάπη που τρέφει η κυρία Παπαλέκα για τον τόπο μας, σε συνδυασμό με την –σε βάθος- γνώση των πραγματικών αναγκών των δημοτών και των δημοτισσών αλλά και με την αμέριστη διάθεση της να προσφέρει στα κοινά όλη της τη ζωή μέσα από διαφορετικούς τρόπους, αποτελούν στοιχεία/ακρογωνιαίους λίθους για μια καλύτερη και “φωτεινότερη” επόμενη μέρα στον Δήμο μας», σχολίασε από την πλευρά του ο Βασίλης Τρωγάδης.

«Μέσα από τη διαδρομή της αλλά και μέσα από τις φιλοδοξίες της, αναδεικνύει, το πως, μια γυναίκα η οποία είναι εργαζόμενη μητέρα, μπορεί και οφείλει να πρωταγωνιστεί στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενός χώρου δυστυχώς “ανδροκρατούμενου”. Η ισότητα των φύλων σε καίριες πολιτικές θέσεις, είναι ένα σημαντικότατο εφαλτήριο για θετικές αλλαγές», προσθέτει ο πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών υπηρεσιών (2011 – 2020) και τέως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέλου – Βόχας (2021- Αύγουστους 2022).

Προχωρούν οι εργασίες διαδικτύωσης της ΔΕΥΑΚ σε Άσσο, Λέχαιο και Τενέα – θα φέρουν νερό Στυμφαλίας στις περιοχές

Previous article

Δημοτικές εκλογές: Ποιοι, τι, που, πως και πόσο – Πως σχηματίζεται μέχρι στιγμής ο χάρτης των εκλογών – Ο δήμος Κορινθίων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.