ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Στα κάγκελα οι αγρότες του Άσσου με τις αποζημιώσεις που έβγαλε ο ΕΛΓΑ

0

Μπορεί ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ και υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας, Γιώργος Φερετζάνης, να πανηγυρίζει επειδή ο ΕΛΓΑ μοιράζει 4 εκατομμύρια σε 1500 κορίνθιους παραγωγούς, δηλαδή περίπου 2.600 ευρώ ανα παραγωγό σε μέσο όρο, όμως, φαίνεται ότι τα αποτελέσματα των πορισμάτων για τους σταφιδοπαραγωγούς καλύπτουν μόλις το 35% της ζημιάς -κι αυτό στην καλύτερη περίπτωση.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Κάτω Άσσου και δραστήριος αγροτoσυνδικαλιστής Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος καταγγέλλει την στάση του ΕΛΓΑ και καλεί σε κινητοποιήσεις τους αγρότες.

Σήμερα ήρθαν και τα πορίσματα του ΕΛΓΑ των ζημιών με αίτιο την “βροχόπτωση “2022 στις περιοχές Άσσου-Κάτω Άσσου-Λεχαίου. Δυστυχώς έγινε αυτό που όλοι φοβόμασταν! Τα πορίσματα αποκαρδιώτικα ο μέσος όρος των ποσοστών από 0% εώς 35%. Λυπάμαι πραγματικά.
Τώρα κύριοι του ΕΛΓΑ και της Ν.Δ ήρθε η ώρα να αναλάβετε την ευθύνη και το πολιτικό κόστος. Ο αγροτικός κόσμος τις Κορινθίας πεθαίνει και κάποιοι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη.
Καλώ όλους τους αγρότες, Προέδρους Συνεταιρισμών, Προέδρους Κοινοτήτων και Δημάρχους σε μαζικές κινητοποιήσεις σε όλοι την Κορινθία για τα άδικα πορίσματα του ΕΛΓΑ.

Μάλιστα ο κ. Γιαννακουλόπουλος δημοσιεύει έναν κατάλογο με τις αποζημιώσεις που έκρινε ο ΕΛΓΑ

Πάνω από 17 εκατ. ευρώ για 9 νέα αρδευτικά έργα στην Κορινθία

Previous article

Δήλωση της Μαρίας Θελερίτη για την υποψηφιότητά της στις εθνικές εκλογές

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.