ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φρίκη στα Τέμπη: «Κάποιοι εξαϋλώθηκαν» -Στους 44 οι νεκροί, μόνο με DNA η αναγνώριση για 32 θύματα

0

Αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός των νεκρών από το δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, 44 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, ενώ οι επτά από αυτούς απανθρακώθηκαν.

Τα πτώματα των 12 είναι δυνατό να αναγνωριστούν, όμως για τους υπόλοιπους 32 δεν είναι εφικτή η ταυτοποίηση και χρειάζεται να γίνει εξέταση DNA.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί ανθρώπινα μέλη και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται ο εντοπισμός 2-3 σορών ακόμη, αλλά υπάρχει περίπτωση κάποιοι να μην εντοπιστούν ποτέ λόγω εξαΰλωσής τους.

Εκτιμήσεις για περισσότερους νεκρούς από την τραγωδία στα Τέμπη
Ο αριθμός των νεκρών εκτιμάται ότι θα φθάσει τους 55-56 ανθρώπους. Οι αιτίες θανάτων, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεοντάρη, πέρα από απανθρακώσεις, ήταν ακρωτηριασμοί, βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εσωτερικές αιμορραγίες.

Ο αριθμός των επιβατών που βρίσκονταν στο βαγόνι-εστιατόριο είναι ακαθόριστος. Σε αυτό βρίσκονταν οι δύο υπάλληλοι και άγνωστος αριθμός επιβατών που κάθονταν ή ήταν όρθιοι. Ανάμεσά τους ήταν ένας 23χρονος πυροσβέστης και η σύντροφός του. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, πρόκειται για τον Νικήτα Καραθεοδώρου υπαρχιπυροσβέστη από Θεσσαλονίκη, ο οποίος υπηρετούσε στο 2ο ΠΣ Αθηνών και την σύντροφό του, Καλλιόπη Πορφυρίδου.

Το 80% των θυμάτων είναι ηλικίας από 19 έως 28 χρόνων. Αύριο αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ταυτοποιήσεις των θυμάτων με τη μέθοδο DNA.

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου

Previous article

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ! Προσέλαβαν χτες στον ΟΣΕ με μπλοκάκι, 73 σταθμάρχες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.