ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Αισιόδοξος ο Νανόπουλος για την πολεοδόμηση στο στρατόπεδο Κορίνθου: “Περιμένετε την απόφαση του ΣτΕ” – γιατί δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου του ΣΑΚ

0

Με μία δήλωση -η οποία εκφράζει, μάλλον, την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα της εκδίκασης από το ΣτΕ της προσφυγής του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων- ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος τοποθετήθηκε στο θέμα αυτό: “περιμένετε την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας” είπε λακωνικά.

Στο ερώτημα αν ανησυχεί από την αποκάλυψη που έκανε ο νομικός σύμβουλος του ΣΑΚ Αναστάσιος Κοσμάς, πως το ΤΕΘΑ δεν είναι ιδιοκτήτης του στρατοπέδου, αλλά έχει μόνο την χρήση του, ο κ. Νανόπουλος απέφυγε να απαντήσει σημειώνοντας: “κάθε δικηγόρος και κάθε σύλλογος έχει την άποψή του, δεν σημαίνει πως είναι σωστή. Την διοίκηση του δήμου ασκούν τα αρμόδια όργανα, ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο, που πήραν μια απόφαση. Αυτό είναι που μετράει και τίποτα άλλο…”.

Επίσης στο ερώτημα γιατί δεν παραβρέθηκε κανένας από την διοίκηση του δήμου στην ημερίδα των Αρχιτεκτόνων, ο κ. Νανόπουλος απάντησε ότι η εκδήλωση είχε χαρακτηριστεί ως συνέντευξη Τύπου και ο ίδιος ή κάποιος εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής, δεν είχε κανέναν λόγο να παραβρεθεί σε ένα τέτοιο γεγονός.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Ανοίγει ο δρόμος για την σύνδεση Προαστιακού – Κορίνθου με δημοτική συγκοινωνία

Previous article

Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων & Τεχνών “Ο Λύσιππος”: Οι γυναίκες του Λόρκα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.