ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Νέος υποψήφιος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Θανάσης Τσατσούλης

0

Mία υποψηφιότητα ακόμα ανακοίνωσε ο Βασίλης Νανόπουλος, στον δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Πρόκειται για τον Θανάση Τσατσούλη, ο οποίος τα τελευταία 17 χρόνια είναι στέλεχος του Καζίνο Λουτρακίου και αυτή την περίοδο είναι Εμπορικός Διευθυντής και υπευθύνου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ενώ έχει διατελέσει και σε άλλες θέσεις ευθύνης, μεταξύ αυτών και Διευθυντής Παιγνίων.
Όπως αναφέρει ο ίδιος ο δήμαρχος στην ανακοίνωσή του, ο Θανάσης Τσατούλης είναι κάτοχος, πτυχίου Bachelor με ειδίκευση το Marketing, αλλά και δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Επίσης είναι καθηγητής του τμήματος Τουριστικού Management, στο ΙΕΚ Ευρωπρόοδος και διαθέτει πληθώρα πιστοποιήσεων από Διεθνή Πανεπιστήμια και φορείς σε εξειδικευμένα πεδία, όπως :
• Επιχειρησιακή Στατιστική Ανάλυση, (Rice University, Huston USA)
• Διαδικτυακό Marketing, (Illinois University, Illinois USA)
• Έρευνα αγοράς, (University of California, Davis USA)
• Επιχειρησιακές Λειτουργίες (International six-sigma institute)
• Ηλεκτρονικό εμπόριο (Google Academy)

Από τα νεανικά του χρόνια υπήρξε ευαισθητοποιημένος με τις συλλογικότητες ενώ έχει διατελέσει Ιδρυτικό Μέλος, και υπηρετήσει ως Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας σε δύο Πρωτοβάθμια Εργατικά Σωματεία κατά την περίοδο 1997-2004, έχοντας διαπραγματευτεί δύο συλλογικές συμβάσεις εργασίας.
Το 2002 εκλέχθηκε και υπηρέτησε για 2 χρόνια ως Πρόεδρος Ελεγκτικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΟΕΣΙΚ.
Από το 2020 είναι εν ενεργεία μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΑΕΚ.
Ο συνεχής εκσυγχρονισμός σε θέματα αποτελεσματικής οργάνωσης & διοίκησης με αποδέκτες όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Στόχος του επίσης είναι η βελτιστοποίηση των υποδομών και της προβολής, προκειμένου να καταστεί ο Δήμος μας ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ: τι προτείνει για την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων

Previous article

Η οδύσσεια ενός ξεριζωμένου με τον Προαστ(ε)ιακό – Με λεωφορείο μέχρι την Μαγούλα από σήμερα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.