ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Την Τετάρτη το κάλεσμα των γιατρών του Νοσοκομείου για ενημέρωση – έχουν προσκληθεί βουλευτές, δήμαρχοι και ο περιφερειάρχης

0

Κορυφώνει τις προσπάθειές της να αναδείξει τα σοβαρά προβλήματα του Νοσοκομείου Κορίνθου, η Ένωση των Νοσοκομειακών Γιατρών του ΓΝΚ.

Με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι έχει καταθέσει πρόσκληση προς όλους τους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς του νομού (Βουλευτές, Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχες, Δημάρχους), προκειμένου να παραβρεθούν την Τετάρτη του Πάσχα (19/04) και ώρα 13.30 στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, προκειμένου να συζητηθούν τα σημαντικά και πολλαπλά προβλήματα λειτουργίας του.  

Όπως ενημερώνει η προσωρινή διοικούσα επιτροπή αμέσως μετά θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τις τοποθετήσεις και τα συμπεράσματα της συνάντησης, προς τα Μέσα Ενημέρωσης. 

Με δεδομένο το έντονο ενδιαφέρον σας για την κατάσταση του Νοσοκομείου και ευρύτερα της υγείας των πολιτών του τόπου, η παρουσία και ενεργός συμμετοχή σας αναμένεται να διευρύνει τον διάλογο και να οδηγήσει στην αντικειμενική και ορθή ενημέρωση…”, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΝΓ-ΓΝΚ

VIDEO – Εντυπωσιακή η νέα παραλία του Λουτρακίου από ψηλά – Τι θα αλλάξει

Previous article

Παραμένει η αγωνία για τους εγκλωβισμένους Έλληνες στο Σουδάν

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.