ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ – 6 ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

0

Σε διαφορετικό… mood από τις εθνικές εκλογές οι υποψήφιοι δήμαρχοι συνεχίζουν να ανακοινώνουν νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τους συνδυασμούς τους.

Ο δήμαρχος Κορινθίων και επικεφαλής της παράταξης “Συμμαχία Πολιτών” δημοσιοποίησε τα ονόματα έξι ακόμα προσώπων που θα είναι υποψήφιοι στον δήμο Κορινθίων. Πρόκειται για τους:

ΑΡΑΠΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ο Δημήτρης θέτει υποψηφιότητα στην αυτοδιοίκηση για πρώτη φορά. Ζει και εργάζεται στην πόλη της Κορίνθου, έναν τόπο που επιθυμεί να δει να αναπτύσσεται και να πρωταγωνιστεί στα επόμενα χρόνια.
Απόφοιτος τεχνικών σχολών, έχει εργαστεί σε μεγάλες επιχειρήσει ςτης Κορινθίας, μεταξύ αυτώνηClubhotelcasinoloutraki, η Hellenic gables, η εμποροξυλείαΓΑΒΑΛΑΚΗΣ.

Σήμερα τον συναντούμε στον ΟΑΚ ΤΕΝΝΙΣ, ως υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων.
Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο μικρών κοριτσιών

2.ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ο Σταύρος γεννήθηκε και κατοικεί στο Χιλιομόδι. Από πολύ μικρή ηλικία δραστηριοποιούταν με ενεργό ρόλο ως μαθητής αλλά και ως Έφηβος Βουλευτής (2013 – 2014). Είναι επί πτυχίω φοιτητής Ψηφιακών Συστημάτων – Μηχανικός Λογισμικού.

Γνωρίζει άριστα την Αγγλική γλώσσα καθώς ομιλεί και Γαλλικά. Έχει παρακολουθήσει επίσης πιστοποιημένα σεμινάρια στις Βάσεις Δεδομένων, στο GDPR καθώς και στον κλάδο του ελαιολάδου. Παλαιότερα έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, ενώ από το 2021 ασχολείται επαγγελματικά με τον πρωτογενή τομέα καθώς είναι τρίτης γενιάς παραγωγός Βιολογικού ελαιολάδου. Από το 2022 πωλεί και εξάγει ελαιόλαδο σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες. Όλα αυτά τα χρόνια η κινητήριος δύναμή του είναι η αγάπη του για τον τόπο, έναν τόπο με τεράστια ιστορία και προοπτικές τις οποίες θέλει να αναπτύξει με το καλύτερο τρόπο.

3.ΓΙΑΝΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Χρήστος είναι ιδιωτικός υπάλληλος και εργάζεται ως ψυκτικός εγκαταστάσεων και κλιματισμού. Είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών . Κατοικεί στο Αγγελόκαστρο .

Τον καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

4.ΔΕΜΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Η Βασιλική είναι μόνιμη κάτοικος Αρχαίας Κορίνθου. Μητέρα δυο παιδιών, εργάζεται από το 1999 ως διεκπεραιώτρια μεταβιβάσεων και διπλωμάτων για το Υπουργείο Μεταφορών στην Π.Ε Κορινθίας.
Η υποψηφιότητά της με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου είναι ένα βήμα αγάπη και προσφοράς προς τον τόπο της.

5.ΜΠΑΛΑΦΑ ΙΩΑΝΝΑ

Η Ιωάννα είναι φοιτήτρια επι πτυχίω στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα και έχει πιστοποιηθεί στον τομέα του επισιτισμού και στον τουριστικό κλάδο.

Έχει δραστηριοποιηθεί στον κλάδο της εστίασης και στο κομμάτι της εξυπηρέτησης πελατών ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχειακό όμιλο του Λουτρακίου.

Είναι μόνιμη κάτοικος Κορίνθου. Αγαπά τα ταξίδια και τους ανθρώπους, αγαπά τον τόπο που μεγάλωσε και διαμένει μόνιμα και γι αυτό θέτει υποψηφιότητα με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου.

6.ΤΣΟΥΡΑΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
Ο Αλκιβιάδης Τσούρας γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στον Άσσο Κορινθίας. Τελείωσε το ΤΕΕ Λουτρακίου με την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάσεων αλλά ταυτόχρονα ασχολείται και με τον πρωτογενή τομέα.
Είναι έγγαμος με την Ευγενία Μπουκουβάλα και έχουν μία κόρη. Υποψήφιος στην αυτοδιοίκησηείναι για πρώτη φορά όμως είναι πάντα ενεργός στα κοινά με μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα του χωριού του και της ευρύτερης περιφέρειας και ιδιαίτερα με τα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο

Με στρατιωτικά μηχανήματα η διάνοιξη ζωνών πυρασφάλειας στην Κορινθία – Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη

Previous article

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Βαγγέλης Ανδριανάκος

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.