ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Επίθεση Νανόπουλου σε Ταγαρά, αλλά τα… σκάγια πήραν και τον Σταυρέλη

0

Σε μια σκληρή επίθεση κατά του Βασίλη Ταγαρά (και εξ αντανακλάσεως και κατά του Νίκου Σταυρέλη) πέρασε ο Βασίλης Νανόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από λίγο.

Από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα ο κ. Νανόπουλος άφησε σαφείς αιχμές “εγώ δεν εξυπηρετώ επιχειρηματικά συμφέροντα και πληρώνω το τίμημα εν γνώσει μου“, είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε. “δημιουργώ έναν ομοιογενή συνδυασμό ανάμεσα σε παλιά στελέχη της Συμμαχίας Πολιτών και νέα, άφθαρτα στελέχη. Αντιθέτως ο κ. Σταυρέλης δημιουργεί έναν ετερόκλητο συνδυασμό με όποιον πρόθυμο υπάρχει αρκεί να του φέρει ψήφους χωρίς να εξετάζει το ποιόν του“.

Στην συνέχεια ανέβασε κι άλλο τους τόνους, αφήνοντας σαφείς αιχμές για υποψήφιους της “Πνοής Δημιουργίας”:
Εγώ δεν έχω, ούτε πρόκειται να έχω στον συνδυασμό μου καταδικασμένο μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης, ούτε κάποιον που έχει καταδικαστεί για εγκληματικές πράξεις όπως παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, ξυλοδαρμούς κ.λπ. Μπορεί να πει το ίδιο ο κ. Σταυρέλης;
Εγώ δεν έχω, ούτε πρόκειται να έχω στον συνδυασμό μου κατηγορούμενο για μεγάλα χρέη προς το δημόσιο και μεγάλα οικονομικά εγκλήματα. Μπορεί να πει το ίδιο ο κ. Σταυρέλης;
Εγώ δεν έχω, ούτε πρόκειται να έχω υποστηρικτή καταδικασμένο για μεγάλης έκτασης πειρατεία στο διαδίκτυο. Μπορεί να πει το ίδιο ο κ. Σταυρέλης;”, ανέφερε ο δήμαρχος Κορινθίων.

Συνεχίζοντας σε ό,τι αφορά τον πρώην πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής, ο κ. Νανόπουλος τόνισε πως “ο κ. Ταγαράς ακούγοντας τις σειρήνες τους αντίπαλου συνδυασμού αποφάσισε να ενταχθεί σε αυτόν, όπως ο ίδιος λέει…“.

Μάλιστα ο δήμαρχος έκανε συγκεκριμένες αναφορές σε αναθέσεις ύψους 426.000 ευρώ μέσα σε λίγες ημέρες. Ενδεικτικά ανέφερε την ανάθεση 35.434 ευρώ για υπηρεσίες προβολής του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής από την Θήβα. Μία δεύτερη ανάθεση ήταν της τάξεως των 37.137 ευρώ που είναι για τον καθαρισμό με υδροβολή των αύλειων χώρων των βρεφονηπιακών σταθμών.

Ο κ. Νανόπουλος κατηγόρησε τον κ. Ταγαρά ότι δεν έχει κάνει κανένα έργο στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής και ανακοίνωσε πως στην θέση του προέδρου θα τοποθετηθεί ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Γεώργαρης.

ΠΑΣ Κόρινθος: έμειναν όλοι εκτός του Τζαναβάρα – όλα στα χέρια του Κούγια

Previous article

Έδωσαν τα χέρια Νανόπουλος και Γεώργαρης – υποψήφιος με την Συμμαχία Πολιτών

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.