ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Έδωσαν τα χέρια Νανόπουλος και Γεώργαρης – υποψήφιος με την Συμμαχία Πολιτών

0

Ο μακροβιότερος πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο της Κορίνθου έδωσε τα χέρια με τον Βασίλη Νανόπουλο και θα είναι υποψήφιος με την Συμμαχία Πολιτών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Την ανακοίνωση έκανε σήμερα ο δήμαρχος Κορινθίων με ανάρτησή του, σημειώνοντας πως “ο επιχειρηματικός κόσμος ανανέωνε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του για 13 συναπτά έτη. Αποχωρεί επιτυχημένος και αγαπητός ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο, αυτό της αυτοδιοίκησης”.

Ο Βασίλης Γεώργαρης αναλαμβάνει σε λίγες ημέρες πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής, ενώ έχει διατελέσει το προηγούμενο διάστημα αντιπρόεδρος στο δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Από τους γνωστότερους επιχειρηματίες της πόλης, άνθρωπος με γνώσεις, ικανότητες και πάθος για τον τόπο του, γνωρίζει καλά πως μόνο με την συμμετοχή έρχεται η πρόοδος και επιτυγχάνεται η ανάπτυξη , η ευημερία.

Γεννήθηκε στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας το 1972 και από την ηλικία των επτά ετών ζει στην Κόρινθο. Είναι παντρεμένος με την Βίκυ Ουλή και πατέρας τεσσάρων παιδιών, της Κατερίνας, της Ζέτας, της Νικολέττας και του Νίκου.

Με το εμπόριο ασχολείται από το 1995 , στον τομέα των καλλυντικών και ειδών κομμωτηρίου. Δραστηριοποιείται παράλληλα και στην εισαγωγή επαγγελματικού εξοπλισμού κομμωτηρίων.
Προέρχεται από οικογένεια εμπόρων, γεγονός το οποίο σε συνδυασμό με την μακροχρόνια ενασχόλησή του ιδίου στον εμπορικό τομέα ,τον βοήθησε να γνωρίσει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι σε τοπικό επίπεδο και όχι μόνο.

Από το Νοέμβριο του 2006 συμμετέχει ενεργά στα κοινά με την εκλογή του αρχικά ως Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου , το 2009 ως Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου και από το 2013 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου. Το 2011 εκλέχτηκε στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος και παραμένει ενεργό μέλος…”.

Επίθεση Νανόπουλου σε Ταγαρά, αλλά τα… σκάγια πήραν και τον Σταυρέλη

Previous article

Σταυρέλης: “κύριε Νανόπουλε, το παραμύθι σας δεν έχει δράκο”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.