ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ανεμογεννήτριες στην Ζήρεια: Ο Τσώτος αντιδρά, ο Σταματόπουλος κρύβεται

0

Σε αντίθεση με τον δημο Σικυωνίων και τον Σπύρο Σταματόπουλο που εξακολουθεί να κρύβεται πίσω από την επιτροπή διαβούλευσης ο δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης πήρε καθαρή θέση για το ζήτημα των Ανεμογεννητριών στην Ζήρεια.

Με χθεσινό post στην σελίδα του στο FB, σχετικά με το θέμα αυτό, κάνει αναφορά «στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Παρασκευής 23 Ιουνίου, σημειώνοντας ότι το Δ.Σ. γνωμοδότησε αρνητικά για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

“Σας καλούμε να ενώσετε τη φωνή σας μαζί μας και να κάνουμε το “όχι” μας πιο ισχυρό, ώστε να μην τοποθετηθούν οι ανεμογεννήτριες στην περιοχή μας”, αναφέρει στο post και παραπέμπει μάλιστα σε σχετικό link για την καλύτερη επιχειρηματολόγηση των δημοτών.

Στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο https://eprm.ypen.gr/ κάνοντας εγγραφή χρήστη μπορείτε να δείτε τον φάκελο για τη Ζήρεια (https://eprm.ypen.gr/src/App/w1/1208).

Την ίδια ώρα ο δήμος Σικυωνίων σφυρίζει αδιάφορα και συγκαλεί μόνο την Επιτροπή Διαβούλευσης και μάλιστα με σημαντική καθυστέρηση (29/6), παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο απερχόμενος δήμαρχος είχε δεσμευτεί από το 2020 να συγκαλέσει διευρυμένο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα.

Αιχμηρή παραίτηση Παπαϊωάννου από την αντιδημαρχία Πράσινου

Previous article

Στο Λουτράκι συνεχίζονται σήμερα οι δράσεις του Διόλκου κατά των ναρκωτικών

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.