ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Έξι νέες υποψηφιότητες για τα τοπικά συμβούλια ανακοίνωσε η Πνοή Δημιουργίας

0

Ανακοινώνουμε με χαρά έξι ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ομάδα μας στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Χρήστος είναι Πρόεδρος του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Σπαθοβουνίου από το 2015 έως σήμερα. Έχει διατελέσει πρόεδρος της ομάδας του Σπαθοβουνίου όπου και έχει αγωνιστεί για πάνω από 20 χρόνια. Είναι πατέρας δύο αγοριών του Δημήτρη και του Κωνσταντίνου και παντρεμένος με τη Δήμητρα Παππά. Θέλει να συνεισφέρει ώστε να έχει η Κόρινθος ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Χρήστος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Τενέας.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο Κώστας Αργυρόπουλος είναι εν ενεργεία πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κουταλά. Είναι πατέρας δύο παιδιών και έγγαμος με την Βασιλική Χρυσαφιδη. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Σπαθοβούνι της κοινότητας Κουταλά, θέλει να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο του.

Ο Κώστας είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κουταλά.

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Νίκος είναι επιχειρηματίας, συνιδιοκτήτης στις επιχειρήσεις «Θέατρο» εστιατόριο, Αρτοκαφέ αρτοζαχαροπλαστείο. Είναι γιός του Αριστείδη Βγενόπουλου (συνταξιούχου του ΟΣΕ) και της Κωνσταντίνας Βασιλόπουλου. Είναι γέννημα θρέμμα της Αγίας Άννας, όπου και ζεί με την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος με τη Ματίνα Γκιγκέλου και έχουν δύο κοριτσάκια. Δηλώνει ότι θα συμβάλει ώστε η Κόρινθος να γίνει ένα καλύτερο μέρος για τα παιδιά του.

Ο Νίκος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κορίνθου.

ΛΕΚΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο Γιάννης Λέκκας του Βασιλείου είναι μόνιμος νοσηλευτής στο ΓΝ Ελευσίνας (Θριάσιο) ως απόφοιτος ΤΕΙ Πάτρας με μεταπτυχιακό στους θεσμούς και πολιτικές υγείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Είναι γιός του Βασίλη Λέκκα πρώην Προέδρου της κοινότητας Αρχαίας Κορίνθου και της Μαρίνας Πανταζή.

Ο Γιάννης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αρχαίας Κορίνθου.

ΣΑΙΣΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο Κώστας είναι ελεύθερος επαγγελματίας-ξυλουργός από το 1985. Έχει μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση καθώς έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στον δήμο Άσσου Λεχαίου επί δημαρχιας Χαράλαμπου Καμπούρη. Το 2019 εξελέγη τοπικός σύμβουλος Άσσου με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό Αναγέννηση Άσσου. Έχει έντονη ενασχόληση με τα κοινά αφού ήταν για αρκετά χρόνια μέλος του ΔΣ της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Άσσου και μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Άσσου.

Ο Κώστας είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κάτω Άσσου.

ΤΣΟΓΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Η Βασιλική Τσόγκα του Δημητρίου και της Αναστασίας εργάζεται στην Landis and gyr. Κατάγεται από τον Αγ. Ιωάννη, είναι απόφοιτη εκπαιδευτικός του ΕΚΠ. Διαμένει στην Κόρινθο. Επιθυμεί να δει το Δήμο Κορινθίων να ανθίζει.

Η Βασιλική είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Ιωάννη.

Σας καλωσορίζουμε στην ομάδα μας με χαρά που θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας!

Το απίστευτο ποσό που εισπράττει ο Αντετοκούνμπο στο NBA

Previous article

Ανακοίνωσε τον Γιώργο Φαρμάκη ο Νανόπουλος – Το παρασκήνιο μιας …μεταγραφής

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.