ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ανακοίνωσε τον Γιώργο Φαρμάκη ο Νανόπουλος – Το παρασκήνιο μιας …μεταγραφής

0

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας υποψηφιότητας ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο με την ανακοίνωση του Βασίλη Νανόπουλου ότι ο Γιώργος Φαρμάκης θα κατέβει στο κεντρικό ψηφοδέλτιο με την Συμμαχία Πολιτών.

Νέος υποψήφιος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Φαρμάκης Γεώργιος. Ο Γιώργος Φαρμάκης είναι κάτοικος Κορίνθου. Παντρεμένος με την Κατερίνα Φαρμάκη, πρώην βουλευτή Κορινθίας και έχει δύο γιούς, πολιτικοί μηχανικοί και οι δυο.
Τέως Διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα, πρώην αντιδήμαρχος στο δήμο Κορινθίων, πρώην πρόεδρος στο δημοτικό λιμενικό ταμείο Κορίνθου και πρώην πρόεδρος στον ΠΑΣ Κόρινθος”, αναφέρει η ανακοίνωση του Βασίλη Νανόπουλου.

Η σχετική φημολογία για την …συμμαχία Νανόπουλου – Φαρμάκη ήταν αναπτυγμένη εδώ και αρκετό καιρό και πιο συγκεκριμένα λίγες ημέρες μετά τις εθνικές εκλογές του Μαΐου.

Το ενδιαφέρον εδώ είναι πως στις 4 Φεβρουαρίου η παράταξη Πνοή Δημιουργίας είχε ανακοινώσει τον γιο του Γιώργου Φαρμάκη, Νίκο, ως υποψήφιο.

Λίγες μέρες νωρίτερα, σύσσωμη η οικογένεια Φαρμάκη, μαζί και ο νέος υποψήφιος της Συμμαχίας Πολιτών, είχε δώσει το παρών στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συνδυασμού Πνοή Δημιουργίας φωτογραφιζόμενη μάλιστα με τον Νίκο Σταυρέλη.

Τι συνέβη και η οικογένεια Φαρμάκη απέσυρε την υποστήριξή της στον κ. Σταυρέλη δεν έχει γίνει γνωστό επίσημα. Φαίνεται, όμως, πως η ρίζα του κακού είναι στις εθνικές εκλογές και στο ατυχές αποτέλεσμά τους για την Κατερίνα Φαρμάκη. Ένα ατυχές αποτέλεσμα, το οποίο, μάλλον, η οικογένεια Φαρμάκη χρεώνει στον επικεφαλής της Πνοής Δημιουργίας…

Έξι νέες υποψηφιότητες για τα τοπικά συμβούλια ανακοίνωσε η Πνοή Δημιουργίας

Previous article

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακατάλληλο νερό στο Κιάτο και χωριά του δήμου Σικυωνίων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.