ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Μπινιάρης και Μαυρονάσιος, δύο άνθρωποι του ποδοσφαίρου στην Πνοή Δημιουργίας

0

13 ώρες έχουν απομείνει μέχρι να πέσει η αυλαία της σύστασης των συνδυασμών σε όλη την χώρα και φυσικά στην Κορινθία. Σε αυτές τις ώρες που απομένουν αναμένεται πως οι επικεφαλής των συνδυασμών θα ανακοινώσουν τους τελευταίους υποψήφιους, που είθισται να αποτελούν και τα λεγόμενα βαριά χαρτιά.

Δεν αποκλείεται, πάντως, οι ανακοινώσεις να μετατεθούν και για αύριο προκειμένου να αποφευχθούν …καραμπόλες και πιέσεις της τελευταίας στιγμής.

Χτες, πάντως, ο Νίκος Σταυρέλης έκανε δύο ανακοινώσεις που είχαν ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς συνδέονται και με τον χώρο του ποδοσφαίρου. Η πρώτη αφορά τον Σταύρο Μπινιάρη, ιδιοκτήτη της Αθλούπολης και προπονητή ποδοσφαίρου, ο οποίος θα είναι στο κεντρικό ψηφοδέλτιο:

Ο φίλος Σταύρος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, επιχειρηματίας και τέως Ενωσιακός Προπονητής Ποδοσφαίρου Ν. Κορινθίας. Δηλώνει ενθουσιασμένος για την υποψηφιότητά του και ότι θα πράξει τα μέγιστα για να αλλάξουμε μαζί τα κακώς κείμενα του δήμου μας. Ο Σταύρος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων…”, αναφέρει η ανακοίνωση του συνδυασμού

Η δεύτερη ανακοίνωση αφορά (μεταξύ άλλων) τον Σωτήρη Μαυρονάσιο:

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος είναι γνωστός σε όλους μας από την δραστηριοποίηση του στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπου και έχει υπηρετήσει ως ποδοσφαιριστής, προπονητής και πρόεδρος. Κατάγεται από τον Άσσο Κορινθίας, όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι πατέρας 2 παιδιών και παππούς 3 εγγονών. Η αγάπη του Σωτήρη για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το ποδόσφαιρο τον έκαναν να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση, όπου και θέλει μέσω του Συνδυασμού Πνοή Δημιουργίας του Νίκου Σταυρέλη να προσφέρει τα μέγιστα.
Ο Σωτήρης είναι υποψήφιος Σύμβουλος στο Τ.Σ. Κάτω Άσσου.

ΚΟΛΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Η Αναστασία Κόλλια του Ευαγγέλου έχει εργαστεί στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων για τέσσερα έτη ενώ τον τελευταίο χρόνο απασχολείται σε Ιδιωτική Εταιρεία Τροφίμων της περιοχής. Διαμένει μόνιμα στα Αθίκια Κορινθίας απ’ όπου και κατάγεται. Συμμετέχει για πρώτη φορά σε εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης και επιθυμεί να βάλει και εκείνη το λιθαράκι της για το καλό του τόπου της.

Η Αναστασία είναι υποψήφια σύμβουλος στο Τ.Σ. Αθικίων.

ΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Παναγιώτης Πούλος του Χρήστου είναι ιδιωτικός υπάλληλος, παντρεμένος με την επίσης ιδιωτική υπάλληλο Μαρία Σαμολαδά. Γεννήθηκε στο Στεφάνι Κορινθίας όπου και διαμένει μόνιμα με την οικογένεια του. Η θέληση του Παναγιώτη να προσφέρει στο χωριό του, τον έκαναν να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση και με την Πνοή Δημιουργίας του Νίκου Σταυρέλη.

Ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Στεφανίου.

ΣΤΕΛΕΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Η Κατερίνα σπουδάζει νοσηλευτική στην Πάτρα. Είναι κόρη του Δημήτρη Στελέτου και της Ελένης Δασκαλάκη. Έχει καταγωγή από το Αγγελόκαστρο (παππούς της ο Βασίλης Στελέτος αυτοκινητιστής και γιαγιά της η Ευαγγελία Βίρλα). Σήμερα κατοικεί στην Κόρινθο. Αποφάσισε την κάθοδο της στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Αγγελοκάστρου, για να τιμήσει την αγάπη του πατέρα της και του παππού της, οι οποίοι δεν βρίσκονται στη ζωή, για το Αγγελόκαστρο.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ: Πως βλέπουμε το μέλλον του Δήμου κοντά στις επιχειρήσεις στην πράξη

Previous article

Εντυπωσιακές εικόνες από την μπλε υπερπανσέληνο του Αυγούστου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.