ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναβάλλει την ομιλία του στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης -Δεν θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο

0

Αναβάλλεται η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Την απόφαση φέρεται να πήρε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας «Daniel» στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, αναβάλλεται και η προγραμματισμένη για αύριο επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Έβρο.

Από χθες είχε ήδη αποφασιστεί ότι ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί το τριήμερο της ΔΕΘ και είχαν ειδοποιηθεί και όλα τα κυβερνητικά στελέχη, με την οδηγία η παρουσία τους να περιοριστεί στις απολύτως απαραίτητες επαφές στο πλαίσιο της Έκθεσης.

Τελικά, σήμερα ελήφθη η απόφαση να ακυρωθούν τόσο η ομιλία του πρωθυπουργού το Σάββατο όσο και η συνέντευξή του την Κυριακή, που είχαν καταλήξει χθες ότι θα ήταν οι δύο μόνες παρουσίες του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ θα γίνει σε μεταγενέστερη ημερομηνία και αναζητώνται ημερομηνίες στο επιτελείο του Μαξίμου. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και ο σχετικός οδικός χάρτης για την εμφάνιση του Κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Στις 11 το πρωί ο Κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας, ενώ ακολούθως θα γίνει ο σχεδιασμός για την επίσκεψή του στον πληγέντα Βόλο. Ο πρωθυπουργός σκοπεύει να μεταβεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας για να ενημερωθεί επί τόπου σχετικά με τις ζημιές που έχουν γίνει στην ευρύτερη περιοχή, με στόχο την άμεση στήριξη όσων επλήγησαν με την καταβολή αποζημιώσεων και την αποκατάσταση των υποδομών.

Λαζόπουλος: “γιατί ζήτησε την επιχορήγηση των 350.000 ευρώ το Λιμενικό Ταμείο”

Previous article

Κακοκαιρία -Βόλος: Τέσσερις αγνοούμενοι -Χωρίς πόσιμο νερό η πόλη, ανυπολόγιστες καταστροφές στο Πήλιο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.