ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

4ο Spot Επόμενη Μέρα: Παραλιακό μέτωπο, λίμνη Δόξα, σταθμός του ΟΣΕ – Η κάμερα αποτυπώνει την εγκατάλειψη

0

Με ένα ακόμα τηλεοπτικό spot, ο Δημήτρης Πιστεύος και η Επόμενη Μέρα αποδομούν την εικόνα που παρουσιάζει ο δήμος Σικυωνίων, σε όλη του την έκταση. Αυτή την φορά η κάμερα αποτυπώνει την εγκατάλειψη στο παραλιακό μέτωπο, την λίμνη Δόξα και την ορεινή Σικυώνα, αλλά και τον παλαιό σταθμό του ΟΣΕ.

Το spot βάζει το δάχτυλο «επί τον τύπον των ήλων» στα προβλήματα του δήμου Σικυωνίων. Ο υποψήφιος δήμαρχος, σε ρόλο «ξεναγού», μπροστά στην κάμερα, παρουσιάζει την πολύχρονη εγκατάλειψη του δήμου από την απερχόμενη δημοτική αρχή.

Ως αυτόπτης μάρτυς ο Δημήτρης Πιστεύος πηγαίνει σε συγκεκριμένες τοποθεσίες και σε συγκεκριμένα σημεία του Κιάτου, αλλά και των χωριών, για να δείξει με εικόνες και όχι με λόγια, «τα κακώς κείμενα», σε όλους σχεδόν τους τομείς.

Οι εικόνες είναι αδιάψευστες και δικαιώνουν τους ισχυρισμούς του Δημήτρη Πιστεύου που λέει ότι ο δήμος παρά τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα δεν έχει την πρόοδο και την ανάπτυξη που αξίζει. Η ελπίδα για μια νέα εποχή, που θα φέρει νέα δεδομένα στην ανάπλαση της παραλίας και στην διεθνή προβολή όλων των προικισμένων από τη φύση σημείων του δήμου, είναι ταυτόσημη με το ξημέρωμα της επομένης των εκλογών.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την κεντρική ομιλία του Νίκου Σταυρέλη

Previous article

Αύριο η κεντρική ομιλία του Βασίλη Νανόπουλου στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.