ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

ΚΙΑΤΟ: Από την μια οι “βρωμιάρηδες”, από την άλλη οι “αδιάφοροι”

0

Την καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στο Κάτω Διμηνιό από την μια μεριά εξαιτίας της απαράδεκτης συμπεριφοράς κάποιων πολιτών και από την άλλη από την αδιαφορία του δήμου Σικυωνίων περιγράφει μία ανάρτηση στην σελίδα του Facebook “Ξέρεις ότι ζεις ή έζησες στο Κιάτο όταν…..“.

Όπως περιγράφεται στην ανάρτηση που συνοδεύεται απο φωτογραφικό υλικό ένας σωρός απο σκουπίδια είναι παρατημένος εδώ και εβδομάδες επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου. Όμως παρά τις συνεχείς οχλήσεις στην υπηρεσία καθαριότητας δεν γίνεται τίποτα.

Διαβάστε την ανάρτηση:

Καλημέρα. Ο συγκεκριμένος σωρός μετράει κάποιες εβδομάδες και αυξάνεται κάθε μέρα που περνάει. Επί της ΠΕΟ κοντά στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, Κάτω Διμηνιο για άλλη μια φορά. Οι φωτογραφίες δεν είναι δικές μου, δεν τις αμφισβητώ όμως σε καμιά περίπτωση, κάθε μέρα τα βλέπω. Η καταγγελία έγινε τηλεφωνικά από πολίτη στο τμήμα καθαριότητας, η απάντηση ήταν “δε μπορούμε να κάνουμε κάτι, βρείτε τον αντιδήμαρχο”. Από τη μια ο κάθε βρωμιαρης, από την άλλη “δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα”. Τι θα γίνει δηλαδή, σε σκουπιδότοπο θα ζούμε?

(βιντεο) Συνέλευση ΠΑΣ Κόρινθος – Οι δεσμεύσεις Σταυρέλη και οι “βόμβες” Κούγια

Previous article

Τι ετοιμάζεται να φτιάξει η Μητρόπολη στην Κατουνίστρα Λουτρακίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.