ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: Στις αρχές του …2026 θα τελειώσει το Φράγμα Ασωπού! Μετά θα γίνουν τα δίκτυα!

0

Δύο σημαντικές ειδήσεις που αφορούν την Κορινθία προέκυψαν από την συνάντηση που είχε η βουλευτίνα της ΝΔ Μαριλένα Σούκουλη με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα.

Η πρώτη αφορά το Φράγμα του Ασωπού που συμπλήρωσε ακριβώς έναν χρόνο από την ημέρα που σταμάτησαν οι εργασίες (16 Νοεμβρίου 2022). Ο κ. Σταϊκούρας, αν και δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες, διαβεβαίωσε την κυρία Σούκουλη πως το έργο θα παραδοθεί το αργότερο μέχρι τις αρχές του 2026, δηλαδή σε δύο και κάτι χρόνια! Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η κατασκευή των νέων δικτύων του φράγματος, για τα οποία αναμένεται η έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο και μετά η ανάθεση της μελέτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ: (video-φωτο) Αυτοψία στο φράγμα Ασωπού – “νεκρό” το έργο, απολύθηκαν και οι 19 χειριστές μηχανημάτων

Η δεύτερη είδηση αφορά τα δυο αντιπλημμυρικά έργα στον Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Για τα πρώτο, ο κ. Σταϊκούρας ενημέρωσε πως εκτελείται κανονικά, ενώ για το δεύτερο (για το οποίο έγινε μεγάλη …φασαρία, καθώς απεντάχθηκε το Ταμείο Ανάκαμψης), ανέφερε πως θα ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ.

Ο Πέτρος Κόκκαλης πάει στην ΕΡΤ και ανακοινώνει νέο κόμμα

Previous article

Η εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.