ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μόλις προλαβαίνετε την έκθεση φωτογραφίας στα Εξαμίλια: Στιγμές στον χρόνο

0

“Στιγμές & Πρόσωπα – αιχμάλωτα στο χρόνο”, μια εξαιρετική έκθεση φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εξαμιλίων, και που έχει ξεκινήσει από το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο Εξαμιλίων ολοκληρώνεται αύριο, Παρασκευή.

Κάθε φωτογραφία και μια ιστορία λιθαράκι στην ιστορία του χωριού μας, στα πρόσωπα τα περασμένα μα και τα παράλληλα, μια συνέχεια που εκμηδενίζει το χρόνο και φέρνει το χθες με το σήμερα πιο κοντά από κάθε άλλη φορά.

Και εμάς τις μνήμες μας τις έχτισαν και τις φώτισαν όλοι οι παρευρισκόμενοι καθώς και όλοι όσοι μας εμπιστεύτηκαν αντικείμενα λαογραφικής αξίας όπως η κυρία Γόνη, η θεία Γιωργία, μας έμπασαν στα σπίτια τους, όπως η θεία Γιαννούλα που μας μίλησε για τα αλλοτινά, μας σύστησαν μέσω των οικογενειακών τους φωτογραφιών στους δικούς τους, στους δικούς μας πλέον, ανθρώπους. Σας ευχαριστούμε όλους για όλα!”

Είναι κάποιες από τις πολλές φράσεις γεμάτες ειλικρινή συναισθήματα για όλους όσους βοήθησαν, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η πολύ αξιέπαινη προσπάθεια του συλλόγου και των μελών του.

Δείτε σχετικό video από την έκθεση με πληροφορίες από την Κατερίνα Τσουκάτου και την Δήμητρα Κωλέτη.

Πέθανε ο Χένρι Κίσινγκερ – “Μάγος” της διπλωματίας, αλλά και μαύρη σελίδα για την Ελλάδα

Previous article

ΔΗΜΑΣ στο CHANNEL 4: “Απογοήτευση από την στάση του Σούνακ”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.