Και μετά τα κολωνάκια στην μέση του δρόμου, μπήκαν και κολωνάκια αριστερά και δεξιά. Και η Κόρινθος ξεμπλοκάρει από την ακινησία.
Σήμερα το μεσημέρι, ώρα μία, στην οδό Δαμασκηνού, έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους. Δεν υπήρχε ούτε ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου. Μερικούς μήνες νωρίτερα, θα γινόταν ήδη το αδιαχώρητο από παρκαρισμένα αυτοκίνητα που θα έκλειναν την κυκλοφορία και θα δημιουργούσαν κομφούζιο.
Είναι κρίμα που χρειάζεται να λαμβάνονται ακραία μέτρα για να τηρηθεί το αυτονόητο. Τι μένει πλέον; Η νέα διοικήτρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, Ιωάννα Παναγοπούλου, για την οποία λένε τα …καλύτερα (ανάλογα με την οπτική γωνία καθενός) να κάνει αυτό που πρέπει. Αυστηρή τροχνόμευση στο κέντρο της πόλης και όχι μόνο.
Και ίσως κάποτε ξαναγίνει η Κόρινθος κανονική πόλη.
ΥΓ Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε στιγμές που δεν υπήρχε κυκλοφορία για να μην χρειαστεί να μπούμε στην διαδικασία να σβήνουμε πινακίδες οχημάτων. Και χρειάστηκε να περιμένουμε αρκετά για να το πετύχουμε, γιατί εκείνη την ώρα η κίνηση ήταν έντονη.













Comments