ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Συμφωνούμε με την απόφαση Σταυρέλη να αρδευτούν Άσσος, Λέχαιο και Περιγιάλι

0

Την ανακοίνωση του δημάρχου Νίκου Σταυρέλη, ότι από σήμερα μία γεώτρηση του δήμου Κορινθίων θα συνδεθεί με το αρδευτικό δίκτυο στην δημοτική ενότητας Άσσου Λεχαίου σχολίασε ο τέως δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος:

Μας βρίσκει σύμφωνους η άρδευση της περιοχής Λεχαίου -Άσσου -Περιγιαλίου από γεωτρήσεις της Κορίνθου που ανακοίνωσε ο δήμος Κορινθίων“, αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Η προσφορά αυτή προς τους αγρότες μας ξεκίνησε από τη δημοτική αρχή του Βασίλη Νανόπουλου πριν 2 χρόνια και υλοποιήθηκε και το 2022 και το 2023, χωρίς τυμπανοκρουσίες, για ευνόητους λόγους.

Εφιστούμε, όμως, την προσοχή στην τήρηση του νομικού πλαισίου, στη σωστή διαχείριση που να διασφαλίζει επάρκεια νερού ύδρευσης για το καλοκαίρι, σε μια περίοδο που προβλέπεται έλλειψη νερού.

Οι  γεωτρήσεις πρέπει να  λειτουργούν εφεδρικά στην ύδρευση από τη Στυμφαλία., όπως προβλέπει η αδειοδότηση τους, σε ένα σχέδιο διαχείρισης νερού που είναι ήδη στο κόκκινο.

Επίσης το έργο των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ για άρδευση της περιοχής που εξασφαλίσαμε με πόρους από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και δημοπρατήσαμε ως δημοτική αρχή, έχει εργολάβο και πρέπει να υλοποιηθεί το συντομότερο…”, καταλήγει ο κ. Σταυρέλης.

11 συλλήψεις στην Κορινθία για διάφορα αδικήματα

Previous article

Χαρίτσης από την Κόρινθο: “να δώσουμε εναλλακτική στην κοινωνία”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.