ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης από την Κόρινθο: “να δώσουμε εναλλακτική στην κοινωνία”

0

Η κοινωνία αγωνιά, ασφυκτιά, βλέπει ότι δεν υπάρχει εναλλακτική”, τόνισε από την Κόρινθο ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, κ. Αλέξης Χαρίτσης.

“Είναι απαραίτητο”, εξήγησε ο κ. Χαρίτσης -από την αίθουσα του Επιμελητηρίου Κορινθίας- “είναι κοινωνική ανάγκη να συγκροτήσουμε λαϊκό και όχι λαϊκίστικο φορέα, που θα απαντάει ΟΧΙ με το life style, αλλά με το περιεχόμενο”, αφήνοντας σαφώς αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η Νέα Αριστερά θέλουμε να είναι αξιόπιστη, ειλικρινής δύναμη”, σημείωσε με έμφαση ο κ. Χαρίτσης.

Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς αναφέρθηκε και στα τρία ζητήματα, που θέτει ο πολιτικός φορέας και είναι οι κοινωνικές ανισότητες, η κλιματική δικαιοσύνη και τα ζητήματα Δημοκρατίας και θεσμών.

Τέλος ο κ. Χαρίτσης χαρακτήρισε ως βασικό στοίχημα την εδραίωση της Νέας Αριστεράς και ιδιαίτερα σημαντική τη μάχη των ευρωεκλογών. “Πρέπει η Νέα Αριστερά να στείλει ηχηρό μήνυμα στη Νέα Δημοκρατία και να παίξει ρόλο καταλύτη στις εξελίξεις στον Αριστερό χώρο”.

Τέλος, ο κ. Χαρίτσης είπε ότι “με το συνέδριο της Νέας Αριστεράς που θα ξεκινήσει την 1/3 θα ξεκινήσει και η πορεία για την ανατροπή της δεξιάς και των συσχετισμών, που αφορούν τις ζωές μας και αυτές των παιδιών μας”.

ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Συμφωνούμε με την απόφαση Σταυρέλη να αρδευτούν Άσσος, Λέχαιο και Περιγιάλι

Previous article

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας και ο Δήμος Λουτρακίου!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.