ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Βιαστική ανακοίνωση Νανόπουλου για το παραλιακό μέτωπο

0

Σε αγώνα …δρόμου φαίνεται πως έχει μπει ο τέως δημαρχος Βασίλης Νανόπουλος, προσπαθώντας να υπερασπιστεί το έργο του, κατά την περασμένη τετραετία. Κι αυτό γιατί μπορεί να μην έχει υπογραφεί ακόμα (είναι προγραμματισμένη για τις 3.30 το μεσημέρι) η σύμβαση με τον ανάδοχο για το έργο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Κορίνθου – Λουτρακίου (έργο που κανείς δεν αμφισβητεί ότι έχει την σφραγίδα της δικής του διοίκησης), ωστόσο ο τέως δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος έστειλε ήδη δελτίο Τύπου (δύο ώρες πριν υπογραφεί η σύμβαση), όπου κάνει προχρονολογημένη αναφορά στο γεγονός.

Μάλιστα, στο δελτίο Τύπου εγκαλεί την δημοτική αρχή -και μάλιστα με χαρακτηρισμούς- για το γεγονός ότι δεν έχει κάνει αναφορά στην δική του συμβολή στο έργο. Μόνο που τέτοιο δελτίο Τύπου δεν υπάρχει, παρά μόνο μία πρόσκληση για την υπογραφή της σύμβασης.

Σήμερα υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου μεταξύ Κορίνθου και Λουτρακίου προϋπολογισμού 12 εκ €. Το έργο σχεδιάστηκε, μελετήθηκε, αδειοδοτήθηκε,  χρηματοδοτήθηκε, έγινε ο διαγωνισμός και ανεδείχθη ο εργολάβος από τη δημοτική αρχή Βασίλη Νανόπουλου. Υπεβλήθη για χρηματοδότηση 6 Απριλίου 2023 και εγκρίθηκε 10 Αυγούστου 2023.

Στο δελτίο τύπου της νέας δημοτικής αρχής δεν έγινε καμιά αναφορά στα παραπάνω, νέα ήθη στο δήμο Κορινθίων. Λιγότερη μικροπρέπεια δεν είναι κακό.

Η νέα δημοτική αρχή του κ. Σταυρέλη έχει 5 χρόνια να δείξει το δικό της έργο, χωρίς να ιδιοποιείται το έργο της προηγουμένης δημοτικής αρχής.…”, καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Νανόπουλου.

ΤΕΜΠΗ: Την μνήμη των 57 τιμούν οι φαρμακοποιοί της Κορινθίας

Previous article

22 μήνες περιθώριο – τέλος του 2025 θα παραδοθούν τα 6 χλμ που θα ενώσουν Κόρινθο και Λουτράκι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.