ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ενδιαφέροντα θέματα το απόγευμα στο δημοτικό συμβούλιο – Πρώτη λογοδοσία Σταυρέλη

0

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται το απογευματινό δημοτικό συμβούλιο στην Κόρινθο, καθώς περιλαμβάνει σημαντικά θέματα που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν και εντάσεις.

Παράλληλα, μετά την συνεδρίαση, θα γίνει ειδική συνεδρίαση για την πρώτη λογοδοσία της νέας δημοτικής αρχής και του νέου δημάρχου.

Στα ενδιαφέροντα θέματα περιλαμβάνονται η “Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής υπηρεσίας για το έργο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ – ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ», ένα πολύπαθο έργο που εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα στην “λειτουργία” του, καθώς πολύ συχνά ολόκληρες περιοχές μένουν βυθισμένες στο σκοτάδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Πέραν αυτού βέβαια, υπάρχει και το οικονομικό μέρος της σύμβασης, την οποία πολλάκις ο κ. Σταυρέλης έχει χαρακτηρίσει “σκάνδαλο” και έχει υποσχεθεί να την ανατρέψει.

Ένα άλλο ενδιαφέρον θέμα αφορά την «Έγκριση “Κοινωνικού Αντιτίμου” ως προϋπόθεση εγγραφής των μελών Κ.Α.Π.Η.”. Το θέμα αυτό δεν αναμένεται να περάσει από την μειοψηφία, αν και είναι σύμφωνο με την παρ. 6 του άρθρου 5 του Κανονισμού Λειτουργίας των Κ.Α.Π.Η. του δήμου Κορινθίων.

  • Τέλος, απο τα άλλα θέματα ξεχωρίζουν:
  • Η συγκρότηση Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και προβολής του Δήμου
  • Ο ορισμός εκπροσώπων με τους αναπληρωτές τους για την συγκρότηση πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων συμβουλίων επιθεώρησης των θεάτρων και κινηματογράφων του Ν. Κορινθίας.

56 ΦΩΤΟ: “Αυτό το μάμπο, το μπραζιλέρο…” – Σε λάτιν ρυθμούς, όλη μέρα κι όλη νύχτα χόρεψε το κέντρο της Κορίνθου

Previous article

Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.