ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Λεφτά (ΔΕΝ) υπάρχουν! Σε αναζήτηση εσόδων ο δήμος Βέλου Βόχας – Πως σχεδιάζει να το πετύχει

0

Λεφτά δεν υπάρχουν και αναζητούνται για τους περισσότερους δήμους. Αναμεσά τους και ο δήμος Βέλου Βόχας, ο οποίος διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης, αλλά και ανοιχτής συζήτησης, με κύριο θέμα το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης εσόδων, καθώς και τους τρόπους αναζήτησης αυτών. Η ημερίδα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 27/03/2024 και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Βέλου.

Όπως αναφέρει ο δήμος σε ανακοίνωσή του, “στο πλαίσιο αυτής της αναζήτησης θα ανακοινωθεί μια νέα και σημαντική συνεργασία του Δήμου μας με την κορυφαία εταιρεία συμβούλων PLANAHEAD CONSULTING IKE.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γεώργιος Τσακίρης θα παρουσιάσει τα σχέδια και τις πρωτοβουλίες που έχουν ετοιμάσει για τον δήμο μας, καθώς και τα οφέλη που αναμένεται να προκύψουν από τη συνεργασία αυτή.

Σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη παροχή συμβουλευτικής ενημέρωσης & καθοδήγησης” παρέχεται δωρεάν προς τους δημότες, έπειτα από συμφωνία μας με την εν λόγω εταιρεία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, “είναι μεγάλη μας χαρά να μοιραστούμε, αυτή τη σημαντική πρωτοποριακή εξέλιξη, με την τοπική κοινωνία και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σχετικά με τη συνεργασία αυτή…”.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πρώτη συνεδρίαση για την Επιτροπή Περιβάλλοντος

Previous article

Τοπικό Πολεοδομικό Βέλου & Βόχας: τι δείχνει το πρώτο στάδιο της μελέτης του

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.