ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

O δήμος Βέλου Βόχας δίπλα στα θύματα της έμφυλης βίας

0

Στο μεγάλο θέμα της έμφυλης βίας αναφέρεται ο δήμος Βέλου Βόχας καταδικάζοντας κάθε μορφή της. “Στηρίζουμε όλες τις δράσεις και τα προγράμματα πρόληψης, καταπολέμησης και προστασίας των γυναικών από την έμφυλη – ενδοοικογενειακή βια” σημειώνεται στην ανακοίνωση που συνεχίζει:

“ΜΗ ΔΙΣΤΑΖΕΙΣ! ΜΙΛΑ! ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ!

Στεκόμαστε απέναντι σε κάθε μορφή έμφυλης και σεξιστικής βίας, καταδικάζουμε κάθε περιστατικό, ενημερώνουμε τους πολίτες και είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες όπου παρίσταται ανάγκη!

Έχουμε ευθύνη ως γονείς, πολίτες, μέλη της κοινωνίας να μάθουμε στα παιδιά μας να σέβονται όλους τους ανθρώπους το ίδιο, να αντιμετωπίζουν την γυναίκα ισάξια και ισότιμα, να είναι δίκαιοι, να μάθουν να αγαπούν χωρίς ανταλλάγματα και να αναπτύξουν την αλληλεγγύη.

Απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα πρέπει να σταθούμε όλοι καταγγέλλοντας όποιο ύποπτο περιστατικό πέσει στην αντίληψή μας και στηρίζοντας τα θύματα μέχρις ότου να φτάσουμε στο σημείο να μην υπάρχουν άλλα.

Στηρίζουμε όλες τις δράσεις και τα προγράμματα πρόληψης, καταπολέμησης και προστασίας των γυναικών από την έμφυλη – ενδοοικογενειακή βια…”.

Τύφλα να έχει το Χόλιγουντ – Δείτε την πιο απίθανη καταδίωξη που ξεπερνά ό,τι έχετε δει σε ταινίες

Previous article

Η “Κουκίδα” φέρνει τρία σπουδαία βιβλία στην Κόρινθο – Πότε και που θα γίνουν οι βιβλιοπαρουσιάσεις

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.