ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Mε …τραντζιστοράκι σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου

0

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των δύο ντέρμπι που θα κρίνουν το πρωτάθλημα είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την απαρτία του δημοτικού συμβουλίου στην Κόρινθο. Βλέπετε η σημερινή διπλή συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 7.00 μμ η πρώτη (τακτική) και για τις 9.00 μμ η δεύτερη (λογοδοσία δημάρχου) και συμπίπτουν χρονικά με την ώρα έναρξης των αγώνων (8.00 μμ).

Οπότε δεν αποκλείεται να δουλέψει τραντζιστοράκι, ή ταμπλέτα για την παρακολούθηση των αγώνων.

Στα των συνεδριάσεων, τώρα, η πρώτη συνεδρίαση αναμένεται με εξίσου μεγάλη ένταση όσο και οι δύο αγώνες. Βλέπετε, εκεί η αντιπολίτευση θα θέσει τόσο το ζήτημα του ΠΑΣ Κόρινθος (η Πράσινη Πόλη), όσο και την σύμβαση για τα ογκώδη (η Συμμαχία Πολιτών). Και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι απαντήσεις θα δώσει επ αυτών η δημοτική αρχή και ο ίδιος ο Νίκος Σταυρέλης!

Από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τρία έχουν ενδιαφέρον: το πρώτο αφορά την αντίδραση του δημοτικού συμβουλίου στην “περικύκλωση” του χωριού Στεφάνι από τα φωτοβολταϊκά, ένα θέμα που απασχολεί έντονα τους κατοίκους του Στεφανίου που βλέπουν το χωριό να χάνει σε μεγάλο βαθμό την φυσική του ταυτότητα!

Το δεύτερο θέμα αφορά την σύσταση δημοτικής αστυνομίας ένα ζήτημα που είναι ψηλά στην ατζέντα της νέας διοίκησης του δήμου και κρίνεται πολύ σημαντικό για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Τέλος το τρίτο θέμα αφορά την ίδρυση ΚΑΠΗ στην Καλλιθέα, που αποτελούσε έτσι κι αλλιώς προεκλογική δέσμευση την παράταξης και του Νίκου Σταυρέλη.

Πλάκωσε δουλειά χτες στην ΕΛΑΣ: 14 συλλήψεις στην Κορινθία, οι 4 για παραβάσεις στον αιγιαλό

Previous article

Ο Κούγιας παραιτήθηκε από τον Ολυμπιακό και επιστρέφει αύριο στην Κόρινθο για τον ΠΑΣ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.