ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Κούγιας παραιτήθηκε από τον Ολυμπιακό και επιστρέφει αύριο στην Κόρινθο για τον ΠΑΣ

0

Ως βόμβα “έσκασε” πριν από λίγη ώρα η είδηση ότι ο Αλέξης Κούγιας παραιτήθηκε από την θέση του αντιπροέδρου και του επικεφαλής του νομικού επιτελείου του Ολυμπιακού.

Ο γνωστός ποινικολόγος, επικαλούμενος λόγους που αφορούν την προσωπική, τη νομική, αλλά και την ποδοσφαιρική του αξιοπρέπεια, παραιτήθηκε! Στην επιστολή-ανακοίνωσή του τονίζει ότι αρνήθηκε να εισπράξει «έστω και 1 ευρώ, αφού η φιλική μου σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν αυτό που κυριάρχησε στην επιλογή μου σε συνδυασμό με την παθολογική μου αγάπη για το ποδόσφαιρο», ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει: «Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που κόσμησα με την παρουσία μου το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, επήλθαν κοσμογονικές αλλαγές σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα» και υπογραμμίζει: «Θέλω να ευχαριστήσω με τα πιο θερμά λόγια τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο η σχέση μας πλέον δεν είναι μόνο είτε επαγγελματική, είτε προσωπική, αλλά είμαστε και οι δυο μέλη της ίδιας οικογένειας.

Θέλω να εκφράσω την αγάπη μου για τους Κώστα Καραπαπά, Μιχάλη Κουντούρη, Τάκη Αγραφιώτη και όλα τα στελέχη του Ολυμπιακού, με τους οποίους ζήσαμε αυτούς τους 6 μήνες πρωτοφανείς στιγμές ποδοσφαιρικής ευτυχίας, αλλά δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να παραιτηθώ, γιατί πάνω απ’ όλα είναι η εκτίμηση που θέλω να έχω στον εαυτό μου τα επόμενα χρόνια της ζωής μου
».

Την ίδια ώρα, όλα δείχνουν ότι στην συζήτηση που είναι προγραμματισμένη να γίνει αύριο στο Πρωτοδικείο για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης στον ΠΑΣ Κόρινθος, δεν θα υπάρξει κάτι τέτοιο, αφού, όπως έχει αποκαλυφθεί, τυπικά υπάρχει διοίκηση και μόνο ένας εκ των εννέα συμβούλων έχει παραιτηθεί επίσημα.

Άρα, η σημερινή “διοίκηση” θα οδηγήσει την ομάδα στην Γενική Συνέλευση και από εκεί σε εκλογές για την νέα διοίκηση, η οποία, δεν αποκλείεται (τουναντίον μοιάζει πιθανότατο) να είναι η ίδια με την παρούσα κατά το μάλλον ή ήττον. Και οι σημερινοί… εχθροί, που τόσα και τόσα βαριά λόγια αντάλλαξαν ο ένας στον άλλο, να γίνουν ξανά φίλοι. Για το καλό της Μπάρτσας, βεβαίως, βεβαίως!

Ο ίδιος ο τέως πρόεδρος της Κορίνθου, άλλωστε, δεν έκρυψε σε δηλώσεις τους πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην διοίκηση του ΠΑΣ, υπό την προϋπόθεση πως θα επιστρέψει και όλη η ομάδα των πέντε “φίλων”.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι αύριο!

Mε …τραντζιστοράκι σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου

Previous article

Στην Κόρινθο αύριο το πρωί ο Νίκος Ανδρουλάκης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.