ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Σήκωσε το γάντι ο Αννίβας: “ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν τα ίδια…”

0

Δεν άφησε αναπάντητες ο Αννίβας Παπακυριάκος τις αναφορές της Μαρίας Καλλίρη, με τις οποίες συνόδευσε την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησής της.

Με μία άκρως δηκτική ανάρτηση στον λογαριασμό του, (την οποία μάλιστα συνοδεύει με μια φωτογραφία που αποτυπώνει έναν στίχο του Λουντέμη) ο τέως δήμαρχος απευθύνει “ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που φεύγοντας κάνουν τη ζωή μας καλύτερη…”.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Λ. Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια. Μιας και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα λέγαν.. M. ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ"

Να τι λέει ο Αννίβας:

Kαλημέρα σε όλες και σε όλους. Πόσο όμορφη αλήθεια και διδακτική μπορεί να γίνει μία ήττα! Πόσο ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω σου και πόσες μάσκες πέφτουν… Πόσο υγεία γεννιέται όταν μένουν δίπλα σου οι αληθινοί άνθρωποι. Πόσο ήρεμος νιώθεις όταν μένεις με αυτούς που έχουν μάθει να εκτιμούν και ας μην έχουν πάρει τίποτα! Πόσο αστείο είναι να βλέπεις ανθρώπους που πιστεύουν ότι σε κοροϊδεύουν, να παλεύουν να κάνουν τη νύχτα μέρα, από Κυριακή σε Δευτέρα για να βουλευτούν..

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που φεύγοντας κάνουν τη ζωή μας καλύτερη…

Η Πράσινη Πόλη παρακολουθεί και ερωτά τη δημοτική αρχή

Previous article

Άλλο και τούτο! Σε ποιες περιοχές θα απαγορεύσουν τις κηδείες τα Σαββατοκύριακα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.