Απο sfedona.gr
Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την Κυριακή 11 Αυγούστου, όταν ο Πέλοπας Κιάτου φιλοξένησε τον Παναργειακό σε ένα σημαντικό φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Κιάτου. Η αναμέτρηση είχε ως στόχο την προετοιμασία των δύο ομάδων ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, αλλά εξελίχθηκε με έναν απρόσμενο τρόπο.
Ο αγώνας διακόπηκε 15 λεπτά νωρίτερα από το προγραμματισμένο τέλος του, λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Οι συνθήκες του γηπέδου δεν επέτρεψαν την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, με αποτέλεσμα οι διαιτητές και οι υπεύθυνοι των ομάδων να αποφασίσουν τη διακοπή για να προστατεύσουν την υγεία των παικτών.
Για την ιστορία, το σκορ της αναμέτρησης ήταν 0-2 υπέρ του Παναργειακού τη στιγμή της διακοπής. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι ποδοσφαιριστές, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα.
Όλα αυτά ενώ έχουν συμπληρωθεί σχεδόν πέντε (!!!) χρόνια από τον Γενάρη του 2020, όταν ο Σταματόπουλος ανακοίνωσε ότι έλαβε χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος για ένα νέο αθλητικό κέντρο ολυμπιακών προδιαγραφών! Από τότε, όχι μόνο δεν έχει μπει ούτε …καρφί, για το ..Ολυμπιακό αθλητικό κέντρο, αλλά καταρρέουν υπάρχουσες αθλητικές υποδομές.
Πηγή: sfedona.gr
Comments