ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκρίθηκε η τοποθέτηση 43 νέων νοσηλευτών στο νοσοκομείο Κορίνθου

0

Στην ενίσχυση της δύναμης των νοσηλευτών του νοσοκομείου Κορίνθου προχωρά η κυβέρνηση προκειμένου να αυξήσει τον βαθμό ετοιμότητας στο δύσκολο επόμενο διάστημα. διοίκηση του. Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η τοποθέτηση 43 νέων νοσηλευτών αλλά και βοηθητικού προσωπικού, ενώ αναμένεται έκδοση αποφάσεων για άλλους δέκα.

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου “εκφράζει ολόψυχα τις ευχαριστίες της, προς την πολιτική και ιεραρχική ηγεσία για την ενίσχυση του Νοσοκομείου μας με έμψυχο προσωπικό και ιατροφαρμακευτικό υλικό.
Ευχαριστούμε θερμά τον υφυπουργό Χρίστο Δήμα, τον Διοικητή της 6 ης Υ.ΠΕ. κ. Γιάννη Καρβέλη και τους βουλευτές του Νομού μας, για την συμβολή τους και τις άοκνες ενέργειες τους, που καθιστούν το Νοσοκομείο μας ικανότερο και που αποδεικνύουν την έμπρακτη στήριξη τους , στο προσωπικό και την Διοίκησή του, χωρίς αμφιλεγόμενους βερμπαλισμούς.
Το Νοσοκομείο Κορίνθου είναι πλέον ικανότερο, ώστε να ανταποκριθεί στην μεγάλη μάχη κατά του κορονοϊού, που το προσωπικό του με ιδιαίτερο ζήλο και αυταπάρνηση δίδει καθημερινά με επιτυχία…”.

Υπέστειλε την σημαία ο Μανώλης Γλέζος…

Previous article

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ : ΧΟΡΟΣ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.