ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εφιαλτική η κατάσταση στην κλειστή δομή – Ασφυκτιούν από βρώμα και δυσωδία 1500 άνθρωποι (φωτό)

0

Με μία υγειονομική βόμβα που κανείς δεν ξέρει πότε θα σκάσει μοιάζει η κλειστή δομή που βρίσκεται στο στρατόπεδο της Κορίνθου. Το korinthia.net.gr καταθέτει σήμερα κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες (θα καταθέσουμε τις επόμενες ημέρες και νέο υλικό), μέσα από την Κλειστή Δομή, στην οποία σήμερα “φιλοξενούνται” περισσότεροι απο 1500 άνθρωποι.

Η λέξη “φιλοξενούνται” δεν μπαίνει τυχαία σε εισαγωγικά, καθώς η κατάσταση που επικρατεί μόνο σε φιλοξενία δεν παραπέμπει. Οι χώροι είναι βρώμικοι εδώ και μήνες, αφού δεν έχει προχωρήσει η σύμβαση για την πρόσληψη συνεργείου καθαριότητας.

Στην Δομή έρχονται διαρκώς περισσότερα άτομα και οι θάλαμοι είναι στα όριά τους -από άποψη πληρότητας. Οι τουαλέτες καθαρίζονται, όσο μπορεί να γίνει αυτό από τους ίδιους τους ενοίκους, χωρίς όμως να υπάρχουν καθαριστικά, άρα δεν υπάρχει δυνατότητα απολύμανσης.

Την ίδια ώρα, μέσα στην Κλειστή Δομή, κυκλοφορούν αστυνομικοί, ιατρικό προσωπικό, αλλά και άλλοι συνεργαζόμενοι για τις ανάγκες της Δομής (π.χ. κέτερινγκ) χωρίς να τηρούνται στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας.

Τις επόμενες μέρες το Korinthia.net.gr θα καταθέσει νέες πληροφορίες για την λειτουργία της Κλειστής Δομής.

Πως να πάρετε συνταγή χωρίς να πάτε στον γιατρό σας

Previous article

Συνεχείς απολυμάνσεις στον δήμο Βέλου Βόχας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.