ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΥΓΕΙΑ

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: το μήνυμα του προέδρου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κορίνθου

0

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως τραγική ειρωνεία πως η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας γιορτάζεται σήμερα, που βρισκόμαστε στην καρδιά της κρίσης του κορονοϊού. Ακόμα κι έτσι, πάντως, σήμερα είναι μια μέρα που τιμάμε γιατρούς και νοσηλευτές, τους ανθρώπους δηλαδή που αγωνίζονται κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες για να εξασφαλίσουν σε όλους τους υπόλοιπους το δικαίωμα στο πιο πολύτιμο αγαθό την υγεία.

Με αφορμή την ημέρα αυτή, λοιπόν, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κορίνθου Παντελής Αρβανιτάκης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους και όλες γιατρούς και νοσηλευτές καθώς και όλους τους συναδέλφους (προσωπικό ασφαλείας και καθαριότητας) όπως και τούς συναδέλφους των υπηρεσιών που απαρτίζουν το νοσοκομείο μας. Είναι αυτοί που καθημερινά δίνουν την ψυχή τους χωρίς να υπολογίζουν κόπο και χρόνο είναι όλοι αυτοί που έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα οικογένεια και προσωπική ζωή.

Ελπίζω όλοι εμείς που είμαστε στην πρώτη γραμμή να μην ξεχαστούμε από την πολιτεία όταν τελειώσει όλο αυτό. Να μπούμε επιτέλους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και να γίνουν προσλήψεις προσωπικού. Να μονιμοποιηθούν οι συνάδερφοι που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και να γίνουν πράξη όλες οι δίκαιες διεκδικήσεις των τελευταίων 10 ετών. Ευχαριστώ πολύ και πάλι και εύχομαι σε όλους καλή δύναμη…”, καταλήγει ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Νέο ωράριο καταστημάτων λόγω Πάσχα , τροφίμων, που παραμένουν ανοικτά, είτε πρόκειται για σούπερ μάρκετ είτε για μίνι μάρκετ.

Previous article

SOS από Νίκα:”Όταν τελειώσουν όλα, πρέπει να δούμε την κατάσταση που επικρατεί στο σύστημα Υγείας”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.