ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την Αστυνομία η Motor Oil πρόσφερε υγειονομικό υλικό και στην Πυροσβεστική

0

Μετά την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας η Μότορ Όιλ προχώρησε σε μία ακόμα χορηγία προς τις τοπικές θεσμικές δυνάμεις, που παραμένουν ενεργές για την προστασία του πολίτη. Συγκεκριμένα η εταιρεία προχώρησε στην προσφορά υγειονομικού υλικού προστασίας από την εξάπλωση του κορονοϊού (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά και πολυβιταμίνες) προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Για την προσφορά της Μότορ Όιλ ενημέρωσε ο διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) Κορίνθιας, Πύραρχος Χρήστος Πλατάς, ο οποίος ευχαρίστησε και την εταιρεία.

Εκ μέρους των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων του Νομού Κορινθίας, θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω την εταιρεία MOTOR OIL Διυλιστήρια Κορίνθου για την δωρεά υγειονομικού υλικού προστασίας για την εξάπλωση του κορονοϊού (μάσκες-γάντια-αντισηπτικά και πολυβιταμίνες) προς τις Υπηρεσίες μας…”, αναφέρει ο κ. Πλατάς.

Ενέργειες όπως αυτή αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία της εταιρείας στις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, αλλά και όλη η παγκόσμια κοινότητα, η αλληλεγγύη και η ομόνοια μπορούν να αποτελέσουν την βάση για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και είναι σημαντικό αλλά και αποτελεί προϋπόθεση, όλοι μας να έχουμε συμπαραστάτες στο έργο μας.

Επίσης θα ήθελα να διαβεβαιώσουμε ότι η αυτοπροαίρετη και χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς προσφορά, θα συμβάλει θετικά στο έργο που έχουμε ταχθεί να υπηρετούμε, που είναι η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και του Κράτους.

Τέλος ευχόμαστε επ’ ευκαιρία της επερχόμενης εορτής του Αγίου Πάσχα Χρόνια Πολλά με υγεία για όλο τον κόσμο”, καταλήγει η ανακοίνωση του διοικητή της ΔΙΠΥΝ Κορινθίας.

Διευκρινίσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος: Ανοιχτές μόνο για τους ιερείς και όχι για τους πιστούς οι εκκλησίες

Previous article

Βρούτσης: Τη Μεγάλη Εβδομάδα το επίδομα των 800 ευρώ στους λογαριασμούς

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.