ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Ομοιώματα του Χαρδαλιά στα διόδια όλης της χώρας για αποτροπή της εξόδου

0

Στην τοποθέτηση ομοιωμάτων του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, σε όλους τους σταθμούς διοδίων της χώρας προχωρά η κυβέρνηση, στο πλαίσιο της αυστηροποίησης των μέτρων ενόψει του Πάσχα.

Όπως αποκαλύπτει το έγκυρο site tovatraxi, επικαλούμενο πηγές του Μαξίμου, “από τις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας θα γίνει τοποθέτηση τεράστιων ομοιωμάτων του υφυπουργού από κόντρα πλακέ σε όλους τους σταθμούς αλλά και τις παρακαμπτήριες οδούς της χώρας, με την ελπίδα ότι το αυστηρό του βλέμμα θα αποτρέψει τους κατοίκους των μεγάλων πόλεων να τολμήσουν να πάνε στα χωριά τους.

Η τοποθέτηση των ομοιωμάτων, στα οποία ο υπουργός θα φοράει όλα του τα μπουφάν ταυτόχρονα και θα κοιτάζει τους ενδεχόμενους εκδρομείς με ακόμα πιο βλοσυρό βλέμμα απ’ότι στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, είναι για την κυβέρνηση το μυστικό όπλο που ελπίζει ότι θα αποθαρρύνει τους πολίτες που θα προσπαθήσουν να σπάσουν την καραντίνα.

Σε ό,τι αφορά τον γυναικείο πληθυσμό, επίσης, ελπίζεται ότι η αρρενωπή αυστηρότητα του Νίκου Χαρδαλιά, που πρόσφατα ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας της Ε.Ε., θα είναι αρκετή να πείσει τις συντρόφους τον εκδρομέων να ακολουθήσουν αδιαμαρτύρητα τις οδηγίες του.

Με ανάγνωση ποιημάτων του Μπογδάνου απειλεί η ΕΛΑΣ αν δεν τηρηθούν τα μέτρα

Με ανάγνωση ποιημάτων του Κωνσταντίνου Μπογδάνου απειλεί η ΕΛΑΣ

Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει προειδοποιήσει ότι θα προχωρήσει, πέρα από την επιβολή τσουχτερών προστίμων, και στην ανάγνωση ποιημάτων του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Το σχέδιο αυτό, πάντως, έχει δεχθεί έντονη κριτική από ανθρωπιστικές οργανώσεις, οι οποίες χαρακτηρίζουν το ενδεχόμενο αυτό μέτρο ως «κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων του ανθρώπου» τονίζοντας οι παρενέργειες από το άκουσμα ποιημάτων του βουλευτή δεν έχουν ακόμα ερευνηθεί πλήρως.

(Οι αναρτήσεις αυτές είναι χιουμοριστικού χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα)

100-150 ευρώ για τρόφιμα ανα οικογένεια, μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα από την Περιφέρεια

Previous article

Έκκληση Γκιώνη προς τους ετεροδημότες: “Σας παρακαλούμε, μην έρθετε στο Λουτράκι”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.