ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΗ: Πώς μπορείτε να πληρώσετε το λογαριασμό σας τηλεφωνικά – Τα τρία βήματα

0

Η ΔΕΗ αναβαθμίζει καθημερινά τις υπηρεσίες της προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της αυτή την δύσκολη περίοδο του κορωνοϊού και πλέον προχωρά στη δυνατότητα τηε πληρωμής των λογαριασμών τηλεφωνικά.

Στόχος να διευκολυνθούν οι κοινωνικές ομάδες που δεν είναι εξοικειωμένες με τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Πλέον, όλοι οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και τηλεφωνικά στο 11770.

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη

Οι πελάτες θα τηλεφωνούν στο 11770. Με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, που αναγράφεται στον λογαριασμό τους, τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας εξυπηρετούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΔΕΗ με απόλυτη ασφάλεια. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτούνται ελάχιστα λεπτά, ενώ δεν θα τους ζητηθεί κανένας επιπλέον κωδικός (pin κλπ).

Η τηλεφωνική πληρωμή μέσω του 11770 είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00, ενώ κατ’ εξαίρεση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών θα λειτουργήσει τόσο αύριο, Μ. Παρασκευή 17 Απριλίου, όσο και τη Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου.

Χάος στις ΗΠΑ – Σε ένα μήνα, 22 εκατομμύρια Αμερικανοί γράφτηκαν στο ταμείο ανεργίας

Previous article

Βίντεο: Το Πάσχα των Ελλήνων, από την Αγιά Σοφιά έως την Κρήτη – Όπως το κατέγραψαν 12 drones

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.