ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ημερολόγιο επιστροφής στην κανονικότητα: επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του korinthia.net.gr

1

Το korinthia.net.gr ήταν ένα από τα πρώτα site -πανελλαδικά- που είχε ρεπορτάζ για το Ημερολόγιο επιστροφής στην κανονικότητα. Από τις 13 Απριλίου σας είχαμε ενημερώσει για το σχέδιο της κυβέρνησης να αναστρέψει σιγά σιγά την καραντίνα και να επιτρέπει σε δημόσιες υπηρεσίες και επιχειρησεις να επαναλειτουργούν.

Όσα είχαμε αναφέρει τότε επιβεβαιώνονται πλέον καθημερινά, σήμερα, από τα ρεπορτάζ του συνόλου σχεδόν των Μέσων Ενημέρωσης.
Μπορείτε να διαβάσετε εδώ τι ακριβώς γράφαμε για το σχέδιο της κυβέρνησης από την Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου και συγκεκριμένα:

– για το άνοιγμα πρώτα απο όλα των δικαστηρίων και των μικρών επιχειρήσεων, ανάμεσα στα οποία τα κομμωτήρια, με συγκεκριμένα μέτρα προστασίας.
– για τα σχολεία που θα ξεκινήσουν στις αρχές Μαΐου, με πρώτη την Γ Λυκείου, αλλά και με ερωτηματικά για το πότε θα ανοίξουν οι άλλες τάξεις και βαθμίδες εκπαίδευσης
– για τα καταστήματα εστίασης που θα ανοίξουν τελευταία και με πολύ συγκεκριμένους όρους (αποστάσεις, λιγότερα τραπεζοκαθίσματα κ.λπ).

ΜέΡΑ25: να αποσυμφορηθεί η Δομή της Κορίνθου και να ληφθούν ΤΩΡΑ μέτρα για τους πρόσφυγες

Previous article

Η ΕΡΤ έπαθε …Netflix!

Next article

You may also like

1 Comment

  1. […] απο την πρώτη άρση των μέτρων και της καραντίνας. Ο σχεδιασμός ,προς το παρόν, δεν έχει αλλάξει, ωστόσο, η έξαρση των […]

Comments are closed.