ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόντρα Πορτοσάλτε-προέδρου ΟΛΜΕ: “Ντροπιάζετε τους εκπαιδευτικούς της Ελλάδας”

0

Να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους οι εκπαιδευτικοί προχώρησαν σε τρίωρη στάση εργασίας για το άνοιγμα των σχολείων, επιχείρησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Τσούχλος. Βρέθηκε, ωστόσο, απέναντι στους δημοσιογράφους της εκπομπής.

Ο κ. Τσούχλος προερχόμενος από τη συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ που πρόσκειται στη ΝΔ, εξήγησε ότι η στάση εργασίας έγινε με αίτημα να εφαρμοστούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και να γίνουν οι απαραίτητες απολυμάνσεις στα σχολικά κτίρια. «Το αίτημα είναι να γυρίσουμε με ασφάλεια και εμείς και οι μαθητές και δυστυχώς δεν είχαμε την καλύτερη συνεννόηση με την υπουργό Παιδείας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τσούχλος σημείωνε και πάλι ότι τα μέτρα ασφαλείας δεν είναι επαρκή. «Καλούν 30 και 40 εκπαιδευτικούς σε χώρους που δεν πληρούν τα μέτρα», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλο σημείο είπε προς τους δημοσιογράφους «γιατί δεν θέλετε να ακούσετε μια άποψη διαφορετική;», ενώ υποστήριξε ότι το υπουργείο δεν έχει ακόμα αποστείλει γραπτή εγκύκλιο με οδηγίες.

Τότε, παίρνοντας τον λόγο, ο Άρης Πορτοσάλτε, αρχικά ρώτησε τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ «Δεν θέλετε να γυρίσετε στη δουλειά σας;», για να του απαντήσει εκείνος «βεβαίως. Θέλουμε να γυρίσουμε με ασφάλεια». Τότε ο Άρης Πορτοσάλτε επιτέθηκε στον κ. Τσούχλο λέγοντας: «αυτή η στάση που κρατάτε ντροπιάζει το σύνολο των εκπαιδευτικών της χώρας».

Τότε ο κ. Τσούχλος απάντησε σε υψηλούς τόνους: «Δε ντροπιάζει τίποτα. Όχι αγαπητέ μου. Δεν δέχομαι με τίποτα τα λόγια σας. Να ανακαλέσετε. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μιλάτε έτσι. Δεν μπορείτε να μιλάτε και να προβοκάρετε εναντίον των εκπαιδευτικών. Ντροπή σας πια. Σας γνωρίζουμε. Επιβάλλετε συγκεκριμένα πράγματα. Ντροπή σας. Εκφράζετε ότι χειρότερο αυτή τη στιγμή. Θα πείτε εσείς ότι ντροπιάζουμε».

Βαρέλι χωρίς πάτο: άλλα 2,8 εκατ. ευρώ για την διάβρωση των ακτών

Previous article

Τηλεδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας με Εμπορικούς Συλλόγους και Επιμελητήριο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.