ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Κι όμως! Ο Χατζηδάκης είχε δεσμευτεί ότι το φυσικό αέριο θα έρθει στην Κόρινθο! (video)

2

Έναν μεγάλο σύμμαχο φαίνεται πως μπορούν να έχει ο δήμος Κορινθίων, προκειμένου να ανατραπεί η παράλογη εξαίρεση της Κορίνθου, από την σύνδεση με το Φυσικό Αέριο. Και ο σύμμαχος αυτός δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον αρμόδιο υπουργό Ενέργειας και πολιτικό προϊστάμενο της ΔΕΔΑ, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο είχε έρθει στο Κιάτο και μίλησε στην κομματική εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΔΗΜΤΟ Σικυωνίων. Σε εκείνη την εκδήλωση ο κ. Χατζιδάκης είχε δεσμευτεί προσωπικά πως η σύνδεση της Κορίνθου με το φυσικό αέριο θα γίνει λέγοντας χαρακτηριστικά:   

«Είναι παράλογο να είσαστε κοντά στην Αθήνα και ακόμα πιο παράλογο να περνάει από εδώ ο αγωγός του φυσικού αερίου εδώ και κάμποσα χρόνα και να καταλήγει στη Μεγαλόπολη και εσείς να μην έχετε σύνδεση με το φυσικό αέριο. Ε, λοιπόν, θα αποκτήσετε σύνδεση με το φυσικό αέριο. Και είναι δέσμευση δικιά μου. Είτε μέσω της ΔΕΔΑ είτε μέσω κάποιου ιδιώτη που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον…».

Νομίζουμε πως ο δήμαρχος Κορινθίων θα μπορεί και θα πρέπει να αξιοποιήσει την δήλωση αυτή και την υπόσχεση του υπουργού για να ανατραπεί η απόφαση.

Βακαλό Γιώργος-Comedia dell’ Arte, 1954

Previous article

Σε άθλια κατάσταση η παραλία στα Λουτρά Ωραίας Ελένης

Next article

You may also like

2 Comments

  1. […] Κι όμως! Ο Χατζηδάκης είχε δεσμευτεί ότι το φυσικό αέρι… […]

Comments are closed.