ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άναψαν και πάλι τα αίματα στο επιμελητήριο μεταξύ Πιτσάκη και Μουρίκη

0

«Μια παρένθεση και μόνο» -ίσως λόγω κορονοϊού- αποδεικνύεται η εκεχειρία στους κόλπους του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Χτες στην συνεδρίαση που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων, προκειμένου να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας οι τόνοι ανέβηκαν και πάλι ανάμεσα στον Παναγιώτη Πιτσάκη και τον Σωτήρη Μουρίκη.

Αυτή την φορά αφορμή αποτέλεσε ένα πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων από το ΕΣΠΑ, για την συμμετοχή στο οποίο ο κ. Μουρίκης κατέθεσε πρόταση με την ιδιότητα του προέδρου της αναπτυξιακής εταιρείας της Περιφέρειας («Πελοπόννησος ΑΕ»). Ο κ. Πιτσάκης κατηγόρησε τον κ. Μουρίκη ότι με την στάση αυτή έρχεται απέναντι από τα Επιμελητήρια, τον θεσμό στον οποίο είναι εκλεγμένος για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα εκείνου που τον διόρισε (δηλαδή του Περιφερειάρχη). «Σε δύο βάρκες δεν μπορείτε να πατάτε. Αυτό που θέλω από εσάς είναι να παραιτηθείτε».       

Απαντώντας ο κ. Μουρίκης, εξήγησε πως οι δύο προτάσεις αποτελούν διαφορετικά πράγματα και συνέχισε σε επιθετικό ύφος τονίζοντας: «Εγκαλούμαι γιατί εξυπηρετώ τα συμφέροντα της περιφέρειας, δηλαδή των πολιτών της Πελοποννήσου. Δεν έχω προσβάλλει κανέναν θεσμό και η θέση που έχω στην Περιφέρεια επέβαλλε να καταθέσουμε μια πρόταση για το ΕΣΠΑ…».

Από την πλευρά του ο κ. Πιτσάκης επέμεινε πως η πρόσκληση εξαιρεί την Αυτοδιοίκηση από την κατάθεση πρότασης γι αυτό και η Πελοπόννησος ΑΕ κατέθεσε την σχετική πρόταση μέσω προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια.

Δείτε όλη την αντιπαράθεση στο βίντεο του korinthostv

Με έκπτωση 25% έως τις 10 Ιουνίου οι ασφαλιστικές εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών

Previous article

Μετά 26 χρόνια, στην τελική ευθεία ο Αναδασμός στην Αρχαία Φενεό!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.