ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Και επίσημα, 3 τα νέα κρούσματα στην Κορινθία

0

153 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Τρία από αυτά, όπως σας είχε ενημερώσει από χτες το Korinthia.net.gr, είναι στο νομό μας (δείτε εδώ το σχετικό θέμα).

Σε ό,τι αφορά νεώτερα στοιχεία, από το ρεπορτάζ που έχει κάνει το Korinthia.net.gr σήμερα φαίνεται ότι αυτή την στιγμή το επίκεντρο του ενδιαφέροντος αποτελούν οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, που έχουν εγκατασταθεί στην Κορινθία. Τις τελευταίες ώρες αυτές οι μονάδες (που αποτελούνται από οκτώ άτομα με τέσσερα αυτοκίνητα) έχουν κάνει έναν μεγάλο αριθμό τεστ, σε δεκάδες περιπτώσεις στο Ξυλόκαστρο και το Κιάτο, έχουν προχωρήσει σε ιχνηλατήσεις στο περιβάλλον της «παρέας  των πέντε», η οποία έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, ενώ σήμερα επισκέφτηκαν την Κόρινθο.

Το Korinthia.net.gr έχει ανεπίσημες παραδοχές για τον νεότερο αριθμό των κρουσμάτων, τις οποίες –ωστόσο- δεν μπορέσαμε να διασταυρώσουμε από την συντονίστρια του ΕΟΔΥ στην Κόρινθο. Γι αυτό και δεν τις αναφέρουμε -έστω και με επιφύλαξη. Το μόνο που μπορούμε να μεταφέρουμε είναι το σχόλιο πως «από την στιγμή που η παρέα κινείτο ελεύθερα, αναμένουμε πως θα υπάρχουν και κρούσματα. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι αφύσικο…».

«Η έφοδος των πεθαμένων.» 6 Αυγούστου 1915 οχυρό Osowiec

Previous article

Συνάντηση Νανόπουλου – Ζαχαράκη για τα προσφυγόπουλα της δομής

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.