ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Ανακοίνωση για θετικό κρούσμα στο Κιάτο

1

Με μία ανακοίνωση που εξέδωσε, ένα από τα πιο γνωστά μπαρ του Κιάτου, το COMO MAI, ανακοινώνει ότι θα παραμείνει κλειστό, καθώς ένας απο τους πελάτες του, σε τεστ που του έγινε ενημέρωσε μόνος του ότι βρέθηκε θετικός.

Ο πελάτης του COMO MAI επισκέφτηκε το μπαρ την Παρασκευή και το Σάββατο (14 και 15 Αυγούστου) ένιωσε αδιαθεσία και μπήκε στην διαδικασία να ελέγξει αν είναι φορέας. Όταν αυτό επιβεβαιώθηκε ενημέρωσε το κατάστημα και τους οικείους του άμεσα. Με την σειρά του το μπαρ προχώρησε σε άμεσο έλεγχο των εργαζομένων του και ανακοίνωσε ότι αναστέλλει την λειτουργία του μέχρι να ελεγχθεί το προσωπικό του.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του COMO MAI αναφέρει.

Το Como Mai στα 11 χρόνια λειτουργίας του εχει έμπρακτα αποδείξει οτι λειτουργεί ως μια μεγαλη οικογένεια όσον αφορά την σχέση του με τους εργαζόμενους και τους πελάτες του.

Η σημαντικότερη αρχή λειτουργίας του είναι η εξασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας όλων, κάτι που επιτυγχάνεται σε πλαίσιο ειλικρίνειας σοβαρότητας αλλά και ηθικής. Το θέμα δημόσιας υγείας που σχετίζεται με τον covid-19 ταλαιπώρησε αρκετά την πόλη τον τελευταίο καιρό λόγω έλλειψης επαρκούς ενημέρωσης που δημιούργησε περιττή ανησυχία.

Θα θέλαμε λοιπόν να σας γνωστοποιήσουμε ότι ένας αγαπημένος φίλος και πελάτης, ο κύριος (…), το Σάββατο το απόγευμα και ενώ είχε κάποιες ελαφρές ενοχλήσεις, ως σοβαρός και υπεύθυνος άνθρωπος προέβη σε εξετάσεις, οι οποίες του ανακοινώθηκαν θετικές το βράδυ της Κυριακής. Μας ενημέρωσε εγκαίρως και εμείς με την σειρά μας έχοντας ηθική υποχρέωση καλέσαμε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και πραγματοποίησε εξετάσεις τόσο στο προσωπικό όσο και σε 6 άτομα που αποτέλεσαν την παρέα του κυρίου (…) την Παρασκευή και το Σάββατο, που μας επισκέφθηκε ως πελάτης.

Θεωρουμε υποχρέωση μας εν αναμονή των αποτελεσμάτων να κρατήσουμε το κατάστημα κλειστό και να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση της υγείας ολων μας. Ελπιζουμε το περιστατικό να το αντιμετωπίσετε με την ιδια ευαισθησία και σοβαρότητα χωρις πανικό δεδομένου του οτι οι υπόλοιποι της παρέας που επισκέφτηκαν την Αντίπαρο βρέθηκαν αρνητικοί. Σας ευχόμαστε να είστε υγιείς, προσεκτικοί και σοβαροί. Μετα την ανακοίνωση των αποτελεσματων, σας περιμένουμε.

Μέχρι τοτε μπορείτε να εξυπηρετηστε από τις υπόλοιπες επιχειρήσεις της πόλης η οποία παραμένει ασφαλής. Θα θέλαμε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με την ιδια ηθική, σοβαρότητα και ειλικρίνεια που αρμόζει σε μια οικογένεια, γιατι μια πόλη αυτο ακριβως ειναι.

Είναι πράγματι άξια συγχαρητηρίων τόσο η στάση του πελάτη του COMO MAI, όσο και του ίδιου του καταστήματος. Είναι μια στάση ευθύνης που τόσο σπανίζει στην εποχή μας και μπορεί (και πρέπει) να αντιπαρατεθεί με την στάση που έχουν τηρήσει άλλες επιχειρήσεις και πρόσωπα, τα οποία κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους.

ΔΙΩΡΥΓΑ

Previous article

Κορωνοϊός: 150 νέα κρούσματα στη χώρα μας -Δύο νέοι θάνατοι

Next article

You may also like

1 Comment

  1. […] ο οποίος μόνος του το παραδέχτηκε και οδήγησε στην γνωστή ανακοίνωση του μπαρ στο Κιάτο που αποκάλυψε το korinthia.net.gr […]

Comments are closed.